Siyaset

Binali Yıldırım: 'Adamlar sağlam çalmış'

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "Adamlar sağlam çalmış. Eğer bu işe kim tepki veriyorsa, alınganlık yapıyorsa adres orasıdır. Ben isim vermiyorum, olayı anlatıyorum. Biz oy çalınmasını, hırsızlığı tespit ettik. Oyların bir kısmın

Binali Yıldırım: 'Adamlar sağlam çalmış'
14-05-2019 02:32

Yıldırım, yayın sırasında İmamoğlu'nun attığı tweet'e ise, "Bizim güzel bir sözümüz vardır, üslub-ı beyan ayniyle insan" cevabını verdi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, katıldığı bir televizyon programında seçim süreci hakkında değerlendirmelerde bulunuyor. Yıldırım, "Vatandaş görevini yaptı, oyunu verdi. Oy yerini buldu mu bulmadı mı bunun mücadelesini yaptık. Tüm bu silsileyi takip ederek itirazlarımızı yapmaya başlayınca bazı anormal bulgulara rastladık, olağan dışı. Bunları gördükten sonra burada seçimin bir şaibe ile karşı karşıya kaldığı fikri güçlendi. AK Parti teşkilatı ve şahsım olarak öncelikle biz iptal ya da seçimin tekrarı fikrine itibar etmedik. Bizim başlangıçtaki alternatifimiz değildi. İlk etapta oyların tamamının yeniden sayılmasını istedik. Seçim yenilemek oy verecek insanların yaşamını olumsuz etkiliyor, programlarını değiştiriyor. Bir de maliyeti var. Öyle ya da böyle kafalardaki soru işaretlerini ortadan kaldırmak hem oy verenin hem de kazanan ya da kaybedeni rahatlatmak adına buna ihtiyaç var dedik" şeklinde konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER