Spor

Beşiktaş'ta 8 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı

Beşiktaş Futbol Takımı'nda 8 kişinin yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Beşiktaş'ta 8 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı
14-05-2020 18:48

Ä°STANBUL (AA) - BeÅŸiktaÅŸ'ta tüm futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanlarına yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi sonucunda, 8 kiÅŸide pozitif vakaya rastlandığı açıklandı.

SaÄŸlık Ekibi Danışmanı Dr. Tekin Kerem Ülkü, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, dün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, tüm futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanlarına ikinci kez Kovid-19 testi gerçekleÅŸtirildiÄŸini belirterek, "Yapılan testler neticesinde, sekiz kiÅŸide pozitif Kovid-19 test sonucu tespit edilmiÅŸtir. Testi pozitif sonuçlanan kiÅŸilerin takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doÄŸrultusunda derhal baÅŸlanmıştır." ifadelerine yer verdi.

Federasyon ve kulüplerden geçmiÅŸ olsun mesajları

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), BeÅŸiktaÅŸ için geçmiÅŸ olsun mesajı yayımladı.

TFF'nin geçmiÅŸ olsun mesajında, "Yapılan kontrollerde Kovid-19 testi pozitif çıkan BeÅŸiktaÅŸ Kulübü futbolcu, teknik heyet, tesis çalışanlarına ve BeÅŸiktaÅŸ camiasına geçmiÅŸ olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede saÄŸlıklarına kavuÅŸmalarını temenni ediyoruz." ifadesine yer verildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise "BeÅŸiktaÅŸ Futbol Takımı'nda futbolcular, teknik ekip ve tesis çalışanlarına yapılan Kovid-19 testinde sekiz kiÅŸinin sonuçlarının pozitif çıktığını üzülerek öÄŸrendik. BeÅŸiktaÅŸ Kulübüne ve Kovid-19 testleri pozitif çıkan personele içtenlikle geçmiÅŸ olsun dileklerimizi sunarız." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe Kulübü de BeÅŸiktaÅŸ için geçmiÅŸ olsun mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertli kulübün Twitter hesabında yer alan mesajda, "Kovid-19 testi pozitif çıkan BeÅŸiktaÅŸ Kulübü futbolcuları, teknik ekibi ve tesis çalışanlarına geçmiÅŸ olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce saÄŸlıklarına kavuÅŸmalarını temenni ediyoruz. GeçmiÅŸ olsun BeÅŸiktaÅŸ." ifadelerine yer verildi.

GençlerbirliÄŸi Kulübünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise "BeÅŸiktaÅŸ camiasına geçmiÅŸ olsun dileklerimizi iletiyor, testi pozitif çıkan 8 kiÅŸinin en kısa sürede saÄŸlığına kavuÅŸmasını temenni ediyoruz." denildi.


MKE Ankaragücü Kulübünün Twitter hesabından yapılan paylaşımda da "GeçmiÅŸ olsun BeÅŸiktaÅŸ. Koronavirüs testi pozitif çıkan 8 kiÅŸiye geçmiÅŸ olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce saÄŸlıklarına kavuÅŸmalarını umut ediyoruz." ifadesi kullanıldı.

Gaziantep Futbol Kulübünün sosyal medya hesaplarından BeÅŸiktaÅŸ ve BüyükÅŸehir belediye Erzurumspor için yapılan paylaşımlarda, "GeçmiÅŸ olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede güzel haberler almayı umut ediyoruz." denildi.

Sivasspor Kulübünün sosyal medya hesabında yer alan geçmiÅŸ olsun mesajında ise "BeÅŸiktaÅŸ'ın Kovid-19 testi pozitif çıkan futbolcuları, teknik heyeti ve çalışanlarına 'geçmiÅŸ olsun' dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede saÄŸlıklarına kavuÅŸmalarını temenni ediyoruz. GeçmiÅŸ olsun BeÅŸiktaÅŸ." ifadelerine yer verildi.

Antalyaspor Kulübünün sosyal medya hesabında yer alan mesajda ise "BeÅŸiktaÅŸ'ta teknik heyet, futbolcu ve çalışanlara yapılan Kovid-19 testleri sonucunda 8 pozitif vaka tespit edilmesi nedeniyle 'geçmiÅŸ olsun' dileklerimizi iletir, en kısa sürede saÄŸlıklarına kavuÅŸmalarını temenni ederiz." denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER