Spor

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş: Takım oyunu düşündüğümüz seviyede değil

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'in 3. haftasında Bursaspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçtaki oyunlarının yeterli seviyede olmadığını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş:  Takım oyunu düşündüğümüz seviyede değil
27-08-2017 02:46

Ä°STANBUL (AA) - KarşılaÅŸmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuÅŸan Åženol GüneÅŸ, üç maçta 2 puan kaybettiklerini hatırlatarak, "Üçünü de kazanabilirdik, ikisini kazandık. Daha çok isteyen, oyuna hakim olan takımdık. Hem oyun olarak hem skor olarak üstünlüÄŸümüzü yansıttık. Oyun içinde eksiklerimiz olabilir ama her gün yükselen deÄŸer var. Oyuncuların gayreti daha iyiye gidiyor. Aradan sonra daha iyi olacaktır. Takım oyunu düÅŸündüÄŸümüz seviyede deÄŸil." ifadelerini kullandı.

Bazı oyuncuları tercih etmemesi ile ilgili olarak da konuÅŸan GüneÅŸ, "Hepsi büyük oyuncular. Zaman zaman deÄŸiÅŸiklik olacaktır. 'DüÅŸünülmedi' diye bir ÅŸey yok. Bu tür maçlarda kadroya baÅŸkaları girebilir. Bu, kimsenin kötü olduÄŸunu göstermez. Kazanma arzularından ve sonuçtan mutluyuz." deÄŸerlendirmesinde bulundu.

"Başkan bana 'ağabey' diyor, ben ona 'başkanım' diyorum"

GüneÅŸ, BeÅŸiktaÅŸ Kulübü BaÅŸkanı Fikret Orman ile aralarında sorun olduÄŸu yönünde basında yer alan haberlerle ilgili olarak, "BaÅŸkan ile kavgam varmış, milli takıma gitmek, kendimi kovdurmak istiyormuÅŸum. Ortada olmayan bir ÅŸeyi nasıl ispat edeyim. O da ben de takımın baÅŸarısını istiyoruz. Bu konuÅŸmalardan baÅŸkan da ben de ÅŸikayetçiyim. BaÅŸkan bana 'aÄŸabey' diyor, ben ona 'baÅŸkanım' diyorum, nasıl kavga edelim. Fikir ayrılıkları olabilir, aynı ÅŸeyi düÅŸünsek ikimizden birine ihtiyaç yok. Farklı düÅŸünceler kavga sebebi deÄŸil zenginliktir." yorumunda bulundu.

Le Guen: BeÅŸiktaÅŸ galibiyeti hak etti

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen ise maçla ilgili ÅŸunları kaydetti:

"BeÅŸiktaÅŸ'ı tebrik ediyorum. Aldıkları galibiyeti hak ettiler. Ä°ÅŸi onlar için zorlaÅŸtırmaya çalıştık. Güçleri ve teknik kapasiteleri üstün geldi. Sonuç almak zordu, bunu biliyorduk. Maç sonu da bunu iÅŸaret ediyor. Oyuncularım yüzde 100'ünü verdi. Dönüp bakıldığında çok da üzüldüÄŸümü söyleyemem. Ä°ki takım arasındaki fark sonucu belirledi. Bunu ortaya koymakta sakınca görmüyorum. Herkes elinden geleni fazlasıyla yaptı. Geçen sezonla karşılaÅŸtırdığımızda doÄŸru yolda olduÄŸumuzu söyleyebiliriz."

Muhabir: Hüseyin EroÄŸul

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER