Asayiş

Başsavcılık soruşturma başlattı

Fatih Vezneciler’de bu sabah gerçekleştirilen bombalı saldırıya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Fatih Vezneciler’de 11 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıya ilişkin, İstanbul...

Başsavcılık soruşturma başlattı
07-06-2016 19:40
Fatih Vezneciler’de bu sabah gerçekleştirilen bombalı saldırıya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Fatih Vezneciler’de 11 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıya ilişkin, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından soruşturma başlatıldı.
Bombalı saldırının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, Başsavcı vekilleri Önder Yaman ve İrfan Fidan ile 4 cumhuriyet savcısı olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Saldırıya ilişkin başlatılan soruşturmada, Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’ndan savcı Hasan Yılmaz görevlendirildi. Saldırıya ilişkin ilk incelemelerde, bombalı saldırıda patlatılan aracın kiralık olduğu tespit edildi. Aracın uzaktan kumandayla patlatıldığı ve bombanın etkisinin arttırılması için demir bilyeler kullanıldığı öğrenildi.
Öte yandan savcılık, olay yerinde bulunan MOBESE kameralarını incelemeye alarak, aracı olay yerine getiren kişi ya da kişileri araştırıyor.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER