Siyaset

Başkent'te o bulvar, 30 bağlantı noktasıyla trafiğe kapatıldı

Başkent’te, Eskişehir ve İstanbul yolunu birbirine bağlayan Ankara Bulvarı, bazı "inatçı" meslek odaları tarafından açılan dava sonrası, beton bloklar kullanılarak 30 bağlantı noktasıyla trafiğe kapatıldı. Başkent’te, Eskişehir ve İstanbul yolunu birbiri

Başkent'te o bulvar, 30 bağlantı noktasıyla trafiğe kapatıldı
17-08-2015 10:50
Başkent’te, Eskişehir ve İstanbul yolunu birbirine bağlayan Ankara Bulvarı, bazı "inatçı" meslek odaları tarafından açılan dava sonrası, beton bloklar kullanılarak 30 bağlantı noktasıyla trafiğe kapatıldı.
Başkent’te, Eskişehir ve İstanbul yolunu birbirine bağlayan Ankara Bulvarı; Mimarlar Odası, Peyzaj Mimarları Odası, Şehir Plancıları Odası, Ziraat Mühendisleri Odası ve Çevre Mühendisleri Odası tarafından açılan dava sonucu, 5. İdari Mahkeme’nin verdiği karar doğrultusunda trafiğe kapatıldı. Belediye ekipleri, halkın eziyet çekmesine sebep olacak Oda Yönetimleri'nin başvurusu ve Mahkeme kararı sonrası, sabaha karşı saat 03.00’te, beton bloklar kullanarak, 30 bağlantı noktasıyla bulvarı trafiğe kapattı. O sırada bulvarı kullanmak isteyen vatandaşlar ise "uygulanan ilkellik" karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kimi sürücüler bulvarın kapatılmasına tepki gösterirken, bazıları da sürekli kullandıkları bir yol olmasına rağmen, sırf "ideolojik" tutumlarından dolayı kapatılmasının "doğru" olduğunu savundu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER