Gündem

Başkan Ergün: 'Can kaybının yaşanmaması en büyük sevincimiz'

Manisa'da şiddetli sağanak yağış sele neden olurken, Manisa Büyükşehir Belediyesi de vatandaşların asgari düzeyde afetten etkilenmesi için adeta seferberlik ilan etti.

Başkan Ergün: 'Can kaybının yaşanmaması en büyük sevincimiz'
13-01-2019 03:02

Kentte son 3 gündür devam eden şiddetli yağmur günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü de yaşanan afetten vatandaşların en asgari düzeyde etkilenmesi için tüm ekiplerini seferber etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül, Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, MASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel ile birlikte, kent merkezinde selden zarar gören ve çalışmaların yürütüldüğü bölgelerde incelemelerde bulundu.

Yeni Harmadanlı yolu, Kömürcüler Sitesi mevkii, Uncubozköy Mahallesi Manisa Celal Bayar Üniversitesi mevkii ve Manisa-İstanbul çevre yolu üzerinde Gediz Nehri'nin taşmasıyla birlikte zarar gören alanlarda gün boyu incelemelerde bulunan Başkan Ergün, yapılan çalışmaları da yakından takip etti.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER