Gündem

Başbakan Yıldırım Diyarbakır Valiliğini ziyaret etti

Diyarbakır Valiliğini ziyaret eden Başbakan Yıldırım, Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu heyetini kabul etti. - Anadolu Ajansı

Başbakan Yıldırım Diyarbakır Valiliğini ziyaret etti
05-09-2016 00:07

DİYARBAKIR

Başbakan Binali Yıldırım, Diyarbakır Valiliğini ziyaret etti.

Başbakan Yıldırım, "Doğu ve Güneydoğu Yatırım Destek Hamlesi Tanıtım Programı"nın ardından bölgede yapılması planlanan eserlerin toplu temel atma törenini gerçekleştirdi.

Daha sonra Diyarbakır Valiliğine geçen Yıldırım, Vali Hüseyin Aksoy dan kentte yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Basına kapalı gerçekleşen ziyaret, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Başbakan Yıldırım, Valilik te, Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen ve beraberindeki heyeti de kabul etti.

Basına kapalı gerçekleşen kabulde Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bulundu.

Başbakan Yıldırım akşam namazını Sur da kıldı

Başbakan Binali Yıldırım, akşam namazını Diyarbakır ın merkez Sur ilçesinde bulunan tarihi Ulu Cami de kıldı.

Kentteki temaslarını sürdüren Başbakan Yıldırım, Diyarbakır Valiliğini ziyaretinin ardından Vali Hüseyin Aksoy ile Sur ilçesine geçti.

İslam dünyasının 5. Harem-i Şerifi olarak kabul edilen Ulu Cami de namaz kılan Yıldırım, daha sonra kanaat önderleriyle akşam yemeğinde bir araya geleceği otele geçti.

Muhabir: Sinan Uslu, Hasan Namlı, Gani Cihan Eser

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER