Politika

Başbakan Yıldırım Barcelona'daki terör saldırısını kınadı

Başbakan Yıldırım, İspanya'daki terör saldırısını kınayarak, "Dost İspanya halkının acısını yürekten paylaşıyor, hayatını kaybedenlerin yakınlarına en içten taziyelerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz." dedi.

Başbakan Yıldırım Barcelona'daki terör saldırısını kınadı
18-08-2017 02:53

ANKARA (AA) - BaÅŸbakan Binali Yıldırım, Ä°spanya'da meydana gelen terör saldırısını kınayarak, "Dost Ä°spanya halkının acısını yürekten paylaşıyor, hayatını kaybedenlerin yakınlarına en içten taziyelerimizi iletiyor, yaralılara acil ÅŸifalar diliyoruz. Terörle mücadelede, dostumuz ve müttefikimiz Ä°spanya ile iÅŸ birliÄŸi ve dayanışma içinde olmaya devam edeceÄŸiz." deÄŸerlendirmesinde bulundu.

BaÅŸbakan Yıldırım, Ä°spanya'nın Barcelona ÅŸehrinde yaÅŸanan terör saldırısına iliÅŸkin mesaj yayımladı.

Barcelona'daki menfur saldırıları derin bir üzüntüyle öÄŸrendiÄŸini belirten Yıldırım mesajında, "Ä°nsanlığı ve evrensel deÄŸerlerimizi hedef alan bu alçakça saldırıları nefretle kınıyoruz. Dost Ä°spanya halkının acısını yürekten paylaşıyor, hayatını kaybedenlerin yakınlarına en içten taziyelerimizi iletiyor, yaralılara acil ÅŸifalar diliyoruz. Terörle mücadelede, dostumuz ve müttefikimiz Ä°spanya ile iÅŸ birliÄŸi ve dayanışma içinde olmaya devam edeceÄŸiz." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Enes Kaplan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER