Spor

Başakşehir Braga canlı izle TRT 1|Başakşehir Braga kaç kaç ?

UEFA Avrupa Ligi C Grubu son maçında Medipol Başakşehir, evinde Portekiz ekibi Braga ile karşılaşıyor.Başakşehir Braga canlı izle TRT 1.

Başakşehir Braga canlı izle TRT 1|Başakşehir Braga kaç kaç ?
08-12-2017 05:32

Başakşehir Braga canlı izle ile ilgili detaylar bu haberde. Avrupa Ligi C Grubu son karşılaşmasında temsilcimiz Başakşehir kendi sahasında Portekiz ekibi Braga ile karşılaşıyor. Mücadele TRT 1 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca karşılaşmayı haberimiz üzerinden canlı olarak izleyebileceksiniz.

Başakşehir 1-1 Braga

CANLI ANLATIM-iKİNCİ YARI

55' Raul Silva'nın attığı golle Braga durumu eşitliyor

46'İkinci yarı Medipol Başakşehirli futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

Maçtan dakikalar

İLK YARI

10. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan İrfan Can’ın içeri çevirdiği topa arka direkte Visca’nın yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0

22. dakikada sol kanatta topla buluşan Jefferson’un içeri çevirdiği topa ceza yayı üzerinde Andre Horta’nın gelişine vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

34. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Martins’in yaptığı sert ve düzgün vuruşta meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına geri döndü.
 

Medipol Başakşehir’in 11’i

Turuncu-lacivertlilerde sakatlıkları olan Adebayor, Elia ve Volkan Babacan kadroya alınmadı. Teknik Direktör Abdullah, kalede Volkan Babacan’ın yerine Mert Günok’a şans tanırken, hücum hattında Adebayor’un yerine de Mevlüt Erdinç’e görev verdi. Kaptan Emre Belözoğlu ise yedek olarak karşılaşmaya başlayacak. Başakşehir, Mert, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Gökhan İnler, İrfan Can Kahveci, Visca, Kerim Frei, Mossoro ve Mevlüt Erdinç 11’i ile galibiyet arayacak.

Yedeklerde ise Faruk Çakır, Emre Belözoğlu, Mehmet Batdal, Stefano Napoleoni, Mahmut Tekdemir, Tunay Torun ve Alparslan Erdem görev bekleyecek.

Lucescu, tribünde

UEFA Avrupa Ligi C Grubu son hafta maçında Medipol Başakşehir, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda Portekiz ekibi Braga ile oynadığı karşılaşmada milli takım heyeti de tribündeki yerini aldı. Müsabakayı A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, yardımcısı Tayfun Korkut ile Türkiye Futbol Federasyonu Gençlik Geliştirme Direktörü ve Genç Milli Takımlar sorumlusu Tolunay Kafkas da protokol tribününden takip etti. Tribünde ayrıca Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın da olduğu gözlendi.
 

Başakşehir’de Filistin’e destek

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. maçında evinde Braga ile karşılaşan Başakşehir tribünlerinde Filistin yalnız bırakılmadı. Kale arkasında bulunan tribünlerde Filistin bayrakları dalgalandıran taraftarlar Filistin lehine sloganlarda bulundu. Ortalarında dev Türk bayrağı dalgalandıran grup diğer yandan da Filistin bayraklarını sallayarak Filistin halkına destekte bulundu. Kale arkasında açılan pankartta yazan ‘Biz senin için 90 dakika, Kudüs için sonsuza dek birlikteyiz’ yazısı dikkat çekti.

Bakan Osman Aşkın Bak’tan Başakşehir’e destek

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Medipol Başakşehir’in UEFA Avrupa Ligi'nde Braga ile oynadığı maçı protokolden takip etti.
Medipol Başakşehir’in UEFA Avrupa Ligi C Grubu’ndaki son karşılaşması olan Braga maçını devlet erkanı da takip etti. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bu önemli müsabakayı izlemek ve turuncu-lacivertlilere destek için stada geldi. Bak, mücadeleyi protokol tribününden takip etti.


 

KARŞILAŞMAYI CANLI OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN Abdullah Avcı: “Gruptan çıkacağımıza inanıyoruz”

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, öncelikli hedeflerinin kazanmak olduğunu belirterek, “Daha sonra diğer maçın sonucunu bekleyeceğiz. Gruptan çıkacağımıza inanıyoruz. Bu gruptan çıkıp, ülkemize puan kazandırmak istiyoruz” dedi.

“Her maça en ideal kadromuzla çıktık”

Braga maçıyla ilgili kadronun nasıl olacağına dair sorulan soruya Avcı, “Bazen rakibe, bazen sakatlık, bazen de performansa göre kadro kuruyoruz. Bir sürü detaylar var. Her maça en ideal kadromuzla çıktık. 23 tane değerli oyuncum var. 3 kulvarda iddiasını sonuna kadar götürmeye çalışan bir takım var. Takım oyunu oynuyoruz” diye cevap verdi.

“İrfan hazırlık maçında Emre'nin yerine oynadı"

İrfan Can Kahveci ile ilgili ise Avcı, “Sene başında bütün hazırlık maçlarında Emre’nin mevkinin yerine çalıştırdık. İrfan buna iyi adımlar attı. Bugün de bunun karşılığını alıyor. Bu zaman ve sabır işidir. Performansından dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

“Volkan Babacan’ın omzunda ödem var”

Avcı’nın takımdaki son durum hakkında ise, “Elia sakat, Volkan Babacan’ın omzunda ödem var, iğne olacak. Yarın oynayamayacak. Yerine Mert oynayacak. Adebayor’un durumu son dakika belli olacak” dedi.

Abel Ferreira: “Türkiye ligi liderini yenmek için sahaya çıkacağız”

Braga Teknik Direktörü Abel Ferreira, Türkiye ligi liderini yenmek saha olacaklarını ve rakiplerini ciddiye alacaklarını belirtti.

Braga Teknik Direktörü Abel Ferreira, “Yarın her zamanki gibi 11 kişi ile sahada olacağız. Son dakikaya kadar kazanmak için uğraşacağız. Bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Daha önce Türkiye’ye hiç gelmemiştim. Buradaki insanların futbola tutkulu olduğunu biliyorum. Bu fantastik ülkede olmaktan dolayı çok mutluyum” şeklinde konuştu.

“Hedefimiz çeyrek final”

Grupta hedeflerinin 10 puan almak olduğunu ve bunu da başardıklarını belirten Ferreira, “Burada herkesin hedefi var. Biz her zaman hedeflerimiz uğruna mücadele ediyoruz. Biz 10 puan aldık ama yarınki maçta elimizden geleni yapacağız. Bundan önceki hedefimiz gruplara kalmaktı. Grupları lider olarak geçtik. Bundan sonraki hedefimiz çeyrek final olacaktır” diye konuştu.

Yarın kazanmak için sahaya çıkacaklarını yineleyen Ferreira, Türkiye ligi liderini yenmek saha olacaklarını ve rakiplerini ciddiye alacaklarını belirtti.

“Başakşehir’i daha çok beğeniyorum”

Gruptan Başakşehir’in mi yoksa Ludogorest’in çıkmayı hak ettiğinin sorulması üzerine Ferreira, “İki takımın da oyun düzenleri farklı. Başakşehir’in oyununu daha çok beğeniyorum. Ludogorest de gruptan çıkabilir” diye cevap verdi.

İrfan Can Kahveci: “Kazanıp, diğer maçın sonucu bekleyeceğiz"

Medipol Başakşehir’in başarılı futbolcusu İrfan Can Kahveci, Braga karşılaşmasını kazanıp, Hoffenheim-Ludogorest maçının sonucu bekleyeceklerini söyledi.

Bruno Xadas: “Birinci sıradaki yerimizi korumak istiyoruz”

Braga’nın genç futbolcusu Bruno Xadas, Başakşehir ile önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, “Birinci sıradaki yerimizi korumak istiyoruz. Her maç gibi bu maçı da almak istiyoruz” dedi.

 


 



 

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER