İnsan&Hayat

Barcelona, Acun’un yıldızına kafaya taktı!

Barcelona, Acun’un yıldızına kafaya taktı!

Barcelona, Acun’un yıldızına kafaya taktı!
26-06-2024 15:16

Acun Ilıcalı’nın Hull City’sinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Milyarder ismin öve öve bitiremediği Jaden Philogene için Barcelona’ya birçok teklif geliyor. Bu teklifler arasında Katalan devi Barcelona’da yer alıyor. İşte detaylar…

FUTBOL HABERLERİ: İngiltere’yi kasıp kavuran Jaden Philogene için dünya devi Barcelona devreye girdi. Gösterdiği performans ile fark yaratan yıldız oyuncu, Acun Ilıcalı’nın gözbebeği olarak biliniyor. Bu noktada son kararın nasıl olacağı büyük merak konusu olarak dikkat çekiyor.

Pazarlıklar başladı! Barcelona çok istiyor…

Spor Depor’un haberine göre; Barcelona, Acun Ilıcalı’nın gözbebeği olarak bilinen yıldız futbolcu Jaden Philogene için girişimler başladı. Önümüzdeki sene için düşük bütçeli bir kadro isteyen Katalan takımı Hull City’den Philgoene’yi listesine dahil etti.

40 Milyon Euro

Hull City, yıldız futbolcu için en az 40 milyon euro talep ediyor. Barcelona ise satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı biliniyor.

Philogene kimdir?

Acun Ilıcalı tarafından sürekli olarak övgü dolu sözler ile bahsedilen yıldız oyuncu attığı şık goller ile gündemden düşmüyor. 8 Şubat 2002 senesinde dünyaya gelen yıldız isim sol kanat pozisyonunda forma giyiyor. Aynı zamanda İngiliz asıllı ve şu an için Hull City forması giyiyor.

İngiliz futbolcu 1 Eylül 2023 tarihide Hull City ile sözleşme imzaladı. 17 Kasım 2020’de ise U19 forması ile ilk maçına çıktı. Yıldız oyuncunun piyasa değeri 15 milyon euro. 33 maça çıkan isim 12 gol ve 6 asist katkısı yaptı.

KAYNAK: http://www.spordepor.com

.

.

v

.

-Tanıtım haber-

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER