En Son Yazılar

Barça'nın genç yeteneğinden sürpriz karar!

 FC Barcelona'nın daha fazla maç tecrübesi kazanmasını istediği Hırvat genç yetenek Alen Halilovic, son dakika değişikliği olmazsa önümüzdeki sezon La Liga'nın yeni ekiplerinden Sporting Gijon'da forma giyecek. Halilovic'in menajeri Zoran Stojadinovic; 'A

Barça'nın genç yeteneğinden sürpriz karar!
20-08-2015 09:03

 FC Barcelona'nın daha fazla maç tecrübesi kazanmasını istediği Hırvat genç yetenek Alen Halilovic, son dakika değişikliği olmazsa önümüzdeki sezon La Liga'nın yeni ekiplerinden Sporting Gijon'da forma giyecek.

Halilovic'in menajeri Zoran Stojadinovic; 'Alen kararını verdi ve prensipte anlaşma sağlandı. Kontrat imzalanana kadar elbette kesin değildir ama sond akika değişikliği olmazsa Alen gelecek sezon Sporting Gijon forması giyecek' açıklamasını yaptı.

Stojadinovic, Alen Halilovic'in en geç cuma günü Sporting Gijon'a resmi olarak 1 sezonluğuna kiralık gideceğini belirterek; 'Şu an için transferin önünde bir engel yok. Daha öncesinde olmayacak, çünkü ancak o gün Gijon'a geçebileceğim' diyere k sözlerini noktaladı.

19 yaşındaki merkez orta saha Alen Halilovic, Temmuz 2014'te 5 milyon euro karşılığında Dinamo Zagreb'ten Barcelona'ya transfer olmuştu.



Kaynak: sporx.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER