Gündem

Bakan Soylu:'HDP siyasi parti değildir, PKK’nın koludur'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beykoz'un Kavacık semtinde Karadenizli dernekler tarafından düzenlenen programda yaptığı konuşmada, "PKK'nın ve HDP'nin huzuru bozma anlayışını tasfiye edeceğiz. HDP siyasi parti değildir, PKK'nın koludur. Onların vekiline milletvekili demek

Bakan Soylu:'HDP siyasi parti değildir, PKK’nın koludur'
09-03-2019 19:32

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'daki temaslarının ilk durağı Beykoz oldu. Kavacık'ta Karadenizli dernekler tarafından düzenlenen kahvaltı programına Bakan Soylu'nun yanı sıra AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, partililer ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşma yapan Bakan Soylu, "Sayın Cumhurbaşkanımıza Beykoz'da başlayacağımı söyledim ve size selamlarımı iletmemi istedi. Önemli dönemlerden geçiyoruz ve önemli kararlar alıyoruz.

Bu coğrafyanın kararları bilmenizi isterim ki başkalarının kararların benzemez. Biz Almanya değiliz, İngiltere, Norveç hiç değiliz. Bu coğrafyanın kararlarının sadece kendimizi de ilgilendirmiyor. Hem geçmişimiz hem medeniyetimiz hem de tarihi kültürümüzü geleneğimizi anne ve baba öğretilerimizi ilgilendiriyor. Hakikaten bu seçim önemlidir ve her seçim bir karardır. Biz dünyanın en kıymetli parçasını kendimize vatan yaptık. Anadolu'ya elimizden almaya çalışıyorlar. Kendimizi olan özgüveni kaybettirerek bizi birbirimize düşürerek sağ-sol Türk-Kürt Alevi-Sünni ardından laik-dindar her meselede bunu yapıyorlar. Esas itibariyle korktukları bizim medeniyetimizin gücüdür. 600 yılı aşkın Osmanlı Devleti ile hüküm sürdüğümüz adaletimizdir" dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER