Gündem

Bakan Soylu: 'Değerlerimize, kutsallarımıza el atmaya çalışanlar var'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye üzerine farklı hesaplar yapıldığını belirterek, ”Bu topraklarda yaşamak isteyen, bu toprakları yönetmek isteyen, bu topraklarda bizim güçlü olmamızı istemeyenler, yıllardır bu dünyanın en kıymetli topraklarına göz koyanlar var. Bi

Bakan Soylu: 'Değerlerimize, kutsallarımıza el atmaya çalışanlar var'
19-03-2019 03:32

Antalya'nın Alanya ilçesine gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada Cumhur İttifakı Alanya adayı Adem Murat Yücel'in Mahmutlar Mahallesi'ndeki seçim ofisinin açılışına katıldı. Programa yoğunluğundan dolayı geç katılan Bakan Soylu, vatandaşlardan geç kaldığı için helallik isteyerek konuşmasına başladı.

“Değerlerimize, kutsallarımıza el atmaya çalışanlar var”

Türkiye'nin coğrafi olarak değerli bir konumda olduğuna dikkat çeken Bakan Soylu, “Siz de ben de biliyoruz ki biz dünyanın en kıymetli topraklarında yaşıyoruz. Bu topraklarda yaşamak isteyen, bu toprakları yönetmek isteyen, bu topraklarda bizim güçlü olmamızı istemeyen o kadarları var ki; yıllardır bu dünyanın en kıymetli topraklarına göz koyanlar var. Bizde bu dünyada sıkıntı çektirenler yarına umutla bakmamızı engellemek isteyenler var. Değerlerimize, kutsallarımızı el atmaya çalışanlar var.” dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER