Siyaset

Bakan Soylu: 'Biz, ezanlarına sahip çıkan asil ve büyük bir milletiz'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mamak'ta Meclis Üyesi Aday Adayı tanıtım toplantısına katıldı. Bakan Soylu, "Biz, ezanlarına sahip çıkan asil ve büyük bir milletiz" dedi.

Bakan Soylu: 'Biz, ezanlarına sahip çıkan asil ve büyük bir milletiz'
18-02-2019 03:02

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mamak ilçesi Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mamak Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayları tanıtım toplantısına katıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan Bakan Soylu, "Öncelikle huzurunuzda bulunmaktan ve bir davayı, bir memleket meselesini aslında sadece geleceğimizi değil, geçmişimizin namusuna, geçmişimizin bize bıraktığı o büyük emanete, o büyük mirasa, bugünümüze ve yarınımıza birlikte sahip çıkan bu heyetin huzurunda bulunmaktan büyük bir onur duyuyorum" dedi.

Ülkenin, Karlofça'dan itibaren gerileme dönemine mahkum edildiğini belirten Bakan Soylu, "Ne zaman kafamızı kaldırsak, ne zaman geleceğe, ne zaman yeniden kazanmak zorunda olduğumuz Dünya'ya anlatmak zorunda olduğumuz güce kavuşmak istesek, her zaman türlü türlü tuzaklarla, hilelerle karşı karşıya kaldık.

En son bu yüzyılın başında bu millet istiklal mücadelesini kazandı, hep birlikte kurtuluş mücadelesini kazandı, birlikte güzel Cumhuriyetimizi kurdu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER