Gündem

Bakan Çavuşoğlu: '2023'te sadece sağlık turizminden 50 milyar dolar kazanacağız'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ”İddia ediyorum ki biz biraz daha gayret edersek, iyi tanıtırsak 2023'te sadece sağlık turizminden 50 milyar dolar kazanacağız. Bu da bizim tüm cari açık problemini çözecek” dedi.

Bakan Çavuşoğlu: '2023'te sadece sağlık turizminden 50 milyar dolar kazanacağız'
11-02-2019 00:32

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Alanya Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Tesisinin açılış törenine katıldı.

Burada kürsüye davet edilen Bakan Çavuşoğlu, yargıda vatandaşların Ankara ya da başka bölgelerdeki adli kurumlara gitmeden sorunlarının çözebildiğini ifade etti.

“Ülkemiz için önemli bir çalışma olacak”

Bakan Gül ile Alanya Adliyesine yapılan ek hizmet binasını gezdiklerini dile getiren Çavuşoğlu, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi gereği yargının tarafsızlığının, bağımsızlığının tesis edilmesi, yargının hızlı işletilmesi, tutukluluk süresi, ifade özgürlüğü dahil her şeyi kapsayan yargı reformu stratejisini arkadaşlarıyla beraber hazırlıyor.

Kabinemize sunum yaptı. Reform, demokrasi ve insan hakları özellikle yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığı, hukukun üstünlüğü bakımından devrim niteliğinde reform stratejisi hazırladığı için teşekkür ediyorum.

Bu ülkemiz için önemli bir çalışma olacak" dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER