Eğitim

Bahçeşehir Koleji Rize Kampüsü tanıtım toplantısı ile duyuruldu

Bahçeşehir Koleji'nin 2019-2020 eğitim öğretim yılında açılacak Rize Kampüsü bir otelde düzenlenen organizasyonla tanıtıldı. Kurumun vizyonunun ve misyonunun anlatıldığı lansmanda konuşan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Başkanı Enver Yücel, iyi ve kaliteli eğiti

Bahçeşehir Koleji Rize Kampüsü tanıtım toplantısı ile duyuruldu
30-01-2019 14:02

Düzenlenen programa Rize Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, Genel Sekreter Adnan Er, BUEK Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ ve davetliler katıldı.

“Rize'de gelecek dönemden itibaren öğrenci almaya başlayacağız”

Düzenlenen tanıtım toplantısında Türkiye'nin ve dünyanın geleceğine yön verecek bilim insanlarını, liderlerini ve sanatçılarını yetiştirmek için yola çıktıklarını dile getiren Enver Yücel, Türkiye'de 170 bin öğrenciye sahip olduklarını, Avrupa'da ise 7 noktada eğitim kampüsleri bulunduğunu, Rize'de de gelecek dönemden itibaren öğrenci almaya başlayacaklarını ifade etti. Yücel, "Biz artık dünyada eğitim işinin ne olduğunu biliyor, hem öğreniyor hem de öğretiyoruz. Artık kendimize güvenimiz geldi. Geçmişimize, medeniyetimize tarihimize ve kültürümüze baktığımız vakit aslında bizde var olanları bugün ortaya çıkarıyoruz. 21. yüzyıla uyarlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER