Gündem

Bahçeli: 'Zillet ittifakının işi gücü fitne fesat'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nevşehir mitinginde yaptığı konuşmada, “Zillet ittifakının işi gücü fitne fesat. CHP Genel Başkanı, bühtan ve bozgunculuğun yol arkadaşı HDP ile yol almaya başlamıştır. CHP Genel Başkanı PKK/PDY'yi masum gösterecek kadar şirazesinden ç

Bahçeli: 'Zillet ittifakının işi gücü fitne fesat'
15-03-2019 01:27

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nevşehir 15 Temmuz Diriliş Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında, “31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlere 17 gün kaldı. Nevşehir kardeşlikle yoğrulmuştur. 31 Mart seçimlerinin ülkemize, milletimize, bekamıza, Nevşehir'imize hayırlı olmasını, kutlu bir dirilişe kapı aralamasını gönülden temenni ediyorum” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Arkamızda ecdadımızın hayır duası, şehitlerimizin hatıraları, tarihimizin itibarı vardır. Çünkü samimiyiz, dürüstüz, ilkeliyiz azimliyiz. Mücadeleden asla vazgeçmeyiz. İddiamız daha fazlasını yapmak, irademiz Nevşehir için fedakarlık göstermek, hizmetkarlık etmek. Durmayacağız, yorulmayacağız. Nevşehir Cumhur ittifakı kapsamında olmasa da duruşumuz ve tutumumuz bellidir. İttifakımızın ruhu ve doğasıyla asla ters düşmeyecektir. Nevşehir'deki AK Partili kardeşlerimizle omuz omuzayız. İstikamet ve irademiz birdir. Çünkü biz zilletin hasmı, ihanetin can düşmanıyız. Çünkü biz Hacı Bektaşı Veli Hazretlerinin yolundayız. Ayrı düşersek kaybederiz. Birbirimizden koparsak kalemiz düşer. Buna da hakkımız yoktur. Kaldı ki zillet ittifakı pusuya yatalı çok olmuştur. Cumhur ittifakı çelik gibi bir imana, savrulmaz bir iradeye sahiptir.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER