Magazin

Azerbaycanlı ünlü ses Elnare Abdullayeva program için Azerbaycan’dan geldi

Özbek şarkıcı Şahsenem ile radyocu Uğur Atis’in sunduğu program için Azerbaycan’dan gelen Elnare Abdullayeva ve müzisyen Asif Kerimov, dinleyiciler için de büyük sürpriz oldu

Azerbaycanlı ünlü ses Elnare Abdullayeva program için Azerbaycan’dan geldi
03-10-2022 10:10

MAGAZİN - ÖZEL

“Uğur Atis ve Şahsenem ile Ayak Üstü Bir Şeyler, TÜRK Dünyası Müzikleri” isimli Ulusal radyoda yayınlanan program, yeni sezonu açtı.

Ünlü radyocu Uğur Atis ve Şahsenem partnerliğini seven radyo dinleyicisi, programa yoğun ilgi gösteriyorlar.

PROGRAM İÇİN AZARBAYCANDAN GELDİ

 

Orta Asya ülkelerinde de yoğun beğeni toplayan ve takip edilen Türk dünyasının buluştuğu radyo programı, yeni sezonu Azerbaycan’ın ünlü sesi, devlet sanatçısı Elnare Abdullayeva’yı konuk ederek açtı.

Azerbaycan’dan radyo programı için gelen Elnare Abdullayeva ve müzisyen Asif Kerimov, dinleyicilere de büyük sürpriz oldu.

Azerbaycan gündemindeki sosysl ve siyasi gelişmelere de programda değinilirken, Orta Asya müziği de konuşuldu.

Özbekistan’dan gelip, müzikal anlamda büyük başarılara imza atan Şahsenem, “Orta Asya’daki sanatçı kardeşlerime önder olmak benim için büyük gurur, benim arkamdan gelen her müzisyene destek olabilmek adına elimden geleni yapıyorum. Türkiye ve Orta Asya’da çok dinlenen bir program olmak doğru yolda olduğumuzu gösterir. Azerbaycan’ın devlet sanatçısını ağırlamak bize onur verdi” dedi.

Uğur Atis ve Şahsenem ile Ayak Üstü Bir Şeyler, TÜRK Dünyası Müzikleri” isimli programın önümüzdeki günlerde Orta Asya müziğinin yine büyük isimlerini ağırlamaya devam edeceğini dile getiren başarılı partnerler, “başarı ve sesini duyurmak için mesafeler söz konusu değil bu program bize bunu öğretti” vurgusunu yaptılar.

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

Elnare Abdullayeva-Cahildim dünyanın rənginə "Neşet Ertaş" (Muqam-Meqami 2016 Saray konserti)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER