Özel Haber

Azerbaycanlı ünlü işadamı Mansimov, şirketinin 21. yıldönümünü coşkuyla kutladı

Türkiye de dahil dünyanın çeşitli ülkelerinde yatırım ve ortaklıkları bulunan Azerbaycanlı ünlü milyarder işadamı Mansimov, kurucusu olduğu holdingin 21. yılını kutladı

Azerbaycanlı ünlü işadamı Mansimov, şirketinin 21. yıldönümünü coşkuyla kutladı
23-10-2019 06:51

MOSKOVA - ÖZEL

Türkiye’de de çeşitli yatırım ve ortaklıkları bulunan Azerbaycanlı ünlü milyarder işadamı Mübariz Mansimov, kurucusu olduğu Palmali Holding'in 21. yıldönümünü coşkuyla kutladı.


Azerbaycanlı ünlü işadamı, Palmalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Mansimov, Palmalı Holding'in 21. yıldönümü için düzenlediği törenle ilgili duygu ve fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaştı.

Mansimov, "Aile bağları güçlü olduktan sonra o ailenin gelişimi de kaçınılmaz. Palmalı bir ailedir. Üsetlik dev, beş kıtada ve en sevdiğin denizde demirlemek büyük aileyi serbestlik kazandırdı" dedi.

BATMADIK, TAM TERSİ GÜÇLENDİK VE YOLUMUZA DEVAM ETTİK…

Şirket olarak 21. yıldönümünü kutladıklarını vurgulayan Mansimov, duygularını şöyle ifade etti:

"Disiplin, sebat, güvenilirlik ve dürüstlük. Zor günlerimiz de oldu, şirkete karşı haksızlıklarla karşılaştık. Fakat tüm imtahanlardan, mücadelelerden kazanarak çıktık.

Batmadık. Tam tersi, bunlardan güçlendik ve yolumuza devam ettik. Sıradan işçilerimiz başta olmak üzete kaptanlara kadar hepimizin 21 yaşımız kutlu olsun."

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER