Gündem

Azerbaycanlı iş adamı, Star yazarı Nuriyeva'nın kocası ofisinde öldürüldü

Florya'daki ofisinde tartıştığı kişinin silahla yaraladığı Azerbaycanlı iş adamı Etimat İsmailov, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İsmailov'un Star yazarı Nuriyeva'nın kocası olduğu ortaya çıktı

Azerbaycanlı iş adamı, Star yazarı Nuriyeva'nın kocası ofisinde öldürüldü
20-09-2018 04:02

Ä°STANBUL

Bakırköy'de ofisinde tartıştığı kişi tarafından silahla yaralanan Azerbaycanlı iş adamı Etimat İsmailov, hayatını kaybetti. İsmailov'un Star gazetesi yazarlarından Sevil Nuriyeva'nın kocası olduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Şenlikköy Mahalesi Florya Asfaltı üzerindeki ofise gelen G.D. ile iş adamı Etimat İsmailov henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine G.D, İsmailov'a silahla ateş ederek kaçtı. Ofisten silah sesi geldiğini duyan çevredeki vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan İsmailov, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın yaşandığı ofiste inceleme yapan polis ekipleri, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

STAR YAZARI NURİYEVA'NIN EŞİ...

Başından 2 ve kalbinden 1 mermi ile yaralanan iÅŸadamı kaldırıldığı özel bir hastanede kurtarılamayan iÅŸadamı Ä°timat Ä°smailov’un Star Gazetesi Yazarı Sevil Nuriyeva ile evli olduÄŸu öğrenildi. Nuriyeva da eÅŸinin cenazesinin kaldırıldığı hastaneye geldi. Genç kadının gözyaÅŸlarına boÄŸulduÄŸu ifade edildi.

Ä°STANBUL POLÄ°SÄ° ALARMDA!

Silahlı saldırıyı Azerbaycan uyruklu 1955 Doğumlu Gozal Demirof’un gerçekleştirdiği iddia edildi. İkilinin akşam saatlerinde ünlü işadamının ofisinde buluştukları, ikili arasında alacak verecek yüzünden tartışma çıktığı, saldırının da bu tartışma sonrasında meydana geldiği kaydedildi. Şüphelinin olay yerinden kaçarak aracını Beşiktaş’ta yolda terkettiği öğrenilirken, saldırganın yakalanması için İstanbul Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği dedektifleri anlık operasyon başlattı.

Kaynak: Ajanslar

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER