Özel Haber

Azerbaycan istihbaratı, Karabağ'da PKK’lıların telsiz konuşmalarını ortaya çıkardı

Ordusu ile Ermenistan işgaline karşı kendi topraklarını kurtarma mücadelesindeki Azerbaycan’ın istihbaratı da Karabağ'da Ermenistan saflarındaki PKK’lıların telsiz konuşmalarını ortaya çıkardı

Azerbaycan istihbaratı, Karabağ'da PKK’lıların telsiz konuşmalarını ortaya çıkardı
06-10-2020 19:55

MOSKOVA - ÖZEL

Azerbaycan istihbaratı, Ermeni birliklerinin işgalindeki Karabağ'da terör örgütü PKK’lıların telsiz konuşmalarını ortaya çıkardı.

Azerbaycan Devlet Güvenlik Servisi Halkla İlişkiler Merkezi konuyla ilgili video da paylaştı.

Açıklamaya göre, Ermenistan, Azerbaycan'a yönelik askeri saldırısında, Suriye ve Irak'tan getirilen PKK terör örgütü üyeleri de dahil olmak üzere aktif olarak yabancı paralı askerler kullanıyor. 

Azerbaycan'ın Haqqin.az haber sitesine göre, Devlet Güvenlik Servisi, Azerbaycan'a yönelik askeri operasyonlarda yer alan PKK ile baÄŸlantılı teröristlerin telsiz haberleÅŸmesini ortaya çıkardı. 

Ortaya çıkarılan görüşmelerde PKK'lı teröristler Ermeni tarafının içinde bulunduğu kötü durumu, İHA dronlarının Azerbaycan tarafından etkin bir şekilde kullanılmasını tartışıyor. Aynı zamanda teröristler, Ermeniler tarafından aldatılıp çatışma bölgesine geldiklerinden dolayı pişmanlık duyduğunu da ifade ediyor.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER