Özel Haber

Azerbaycan'ın Diasporadan Sorumlu Başkanı Muradov, Moskova'da soydaşlarıyla görüştü

Azerbaycan Diasporadan Sorumlu Devlet Komitesi Başkanı Fuad Muradov, Moskova’da soydaşlarının sorunlarını dinleyerek çeşitli sorulara cevaplar verdi

Azerbaycan'ın Diasporadan Sorumlu Başkanı Muradov, Moskova'da soydaşlarıyla görüştü
29-11-2019 08:50

MOSKOVA - ÖZEL

Azerbaycan Diasporadan Sorumlu Devlet Komitesi Başkanı Fuad MuradovRusya'nın başkenti Moskova'da Azerbaycanlı soydaşlar ile görüşmelerde bulundu.

Ukrayna Oteli kongre salonunda yapılan görüşmede Azerbaycan'ın Moskova Büyükelçisi Polad Bülbüloğlu, Azerbaycan diaspora teşkilat başkan ve üyeleri ile gençler hazır bulundu.

Görüşmede Azerbaycan Diasporadan Sorumlu Devlet Komitesi Başkanı Fuad Muradov, soydaşlarının sorunlarını dinleyerek çeşitli sorulara cevaplar verdi.

Rusya'da yaşayan Azerbaycan diasporası üyelerinin tekliflerini de not eden Muradov, "Her kesin sorun, dert ve tekliflerini dikkatle dinledik. Değerlendirme yapacağız ve gereken çalışmaları başlatacağız. Yakın zamanda sonuçları belli olacak" dedi.

Azerbaycan'ın Moskova Büyükelçisi Polad Bülbüloğlu da "Artık faaliyet başladı" diyerek, çalışmaların olumlu sonuçlar doğuracağına inandıklarını vurguladı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER