Yerel haber-Şirket Haber

Aytaç'ın “A kalite kahvaltı“ ürünleri Bizim Toptan'la sofralara ulaşıyor

"Aytaç'ın 80'den fazla ürünü artık Bizim Toptan mağazaları ve Seç Marketler'in yanı sıra geniş dağıtım ağımız sayesinde Türkiye'nin her köşesine ulaşacak"

Aytaç'ın “A kalite kahvaltı“ ürünleri Bizim Toptan'la sofralara ulaşıyor
21-04-2021 14:33

 Aytaç'ın "A kalite kahvaltı" lezzetleri, Bizim Toptan mağazalarında ve Bizim Toptan'ın güçlü tedarik ve dağıtım ağıyla hizmet verdiği Seç Marketler, tüm bakkallar, marketler ve benzin istasyonlarında yerini alıyor.

Bizim Toptan açıklamasına göre, müşterilerinin beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya odaklanan Bizim Toptan, Aytaç'ın yumurta, bal, reçel, peynir, zeytin, fındık kreması, tahin, pekmez, helva gibi temel kahvaltılık ürünlerini de raflarına ekledi.

Uzun süren lezzet testlerinden ve üretim çalışmalarından sonra kahvaltıseverlerin damak tadına hitap edecek şekilde geliştirilen Aytaç lezzetleri, mart ayından itibaren Bizim Toptan raflarında satışa sunuldu. Aytaç'ın 6 ana kategori, 12 alt kategoriden oluşan 80'i aşkın ürünü arasında yumurta, bal, reçel, peynir, zeytin, fındık kreması, tahin, pekmez, helva gibi kahvaltının vazgeçilmezleri yer alıyor. Bu ürün grupları perakendeye ve geleneksel kanala uyumlu boyların yanı sıra ev dışı tüketime uygun boylarda da sunuluyor.


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER