Özel Haber

Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2020) Azerbaycanlı işadamı Carciyev'in katkısı!

Carcıoglu Group Başkanı Azerbaycanlı işadamı Elçin Carciyev, EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katkı sağlamaktan onur duyduklarını ifade etti

Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2020) Azerbaycanlı işadamı Carciyev'in katkısı!
08-07-2021 20:18

MOSKOVA - ÖZEL

Azerbaycan'da faaliyet gösteren Carcıoglu Group Başkanı ve aynı zamanda Heineken şirketi Azerbaycan Temsilcisi Elçin Carciyev, Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2020) reklam katkısı sağlamaktan onur duyduklarını vurguladı. Bu arada, Hollanda merkezli Heineken, Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) resmi sponsorlarından biri olmakta. Azerbaycanlı işadamı, Türkiye'nin turnuvayı erken terk etmesine çok üzüldüklerini de ifade etti. 

RUSYA VE TÜRKİYE İLE TİCARİ İŞBİRLİĞİMİZ VAR...

dikGAZETE’ye konuşan Elçin Carciyev, şirket başarılarını anlattı. Azerbaycanlı işadamı, şunları ifade etti:

"1995 yılında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Carcıoglu Group şirketini kurduk. İçecek sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Rusya, Türkiye ve diğer ülkelerle ticari işbirliğimiz devam ediyor. 

Rusya ile bir kaç projede yer aldık. Örneğin Tatspirt şirketi ile. Bazı Rus markaların ürünlerini biz Azerbaycan'da Carcıoglu Group olarak üretiyoruz. Rus firmaları ile böyle anlaşma ve işbirliğimiz var. Ayrıca Heineken şirketinin Azerbaycan Temsilciliği'ni de yapmaktayız. Bu arada Heineken, başkentimiz Bakü'de de oyunları gerçekleştirilen Avrupa Futbol Şampiyonası'na resmi sponsorlarından biri olmakta.

Bu işbirliği çerçevesinde Heineken Azerbaycan Temsilciliği olarak biz, burada şirketin reklam çalışma ve faaliyetlerini organize ettik. Ve Avrupa Futbol Şampiyonası'na bu tür katkı sağlamaktan da şirket olarak onur duyuyoruz!” 

TÜRK MİLLİ TAKIMININ ERKEN TERK ETMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜK…

Türk Milli Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası'nı erken terk etmesine çok üzüldüklerini ifade eden Azerbaycanlı işadamı Carciyev, "Bakü'de Türk futbolcularını coşkuyla karşıladık. Bakü'de Türk Milli Takımı'nın oyunlarını izlemek ve desteklemek ayrı bir duygu. Bunu anlatmakta güçlük çekiyorum. Ben çok seviniyordum. Fakat...Olmadı. Ama futbol bu! Gelecekte inşallah Türk kardeşlerimiz daha güzel başarılar elde eder! Buna gönülden inanıyorum. Rus Milli Takımı'nın da kötü sonuçlar aldığına üzüldüm. Bence Türkiye ve Rusya en güzel sonuçları hakediyor. Çünkü her iki ülkenin güçlü futbol tecrübe ve tarihi vardır" diyerek duygularını paylaştı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER