Genel

Atasun Optik iletişim altyapısını Vodafone teknolojisiyle yeniledi

"Sunduğumuz sanal ağ ve bulut santral çözümleriyle Atasun Optik'in , müşterilerinin mağazalara erişimini de kolaylaştırdık"

Atasun Optik iletişim altyapısını Vodafone teknolojisiyle yeniledi
15-11-2019 16:02

Vodafone, sektörünün önde gelen markalarından Atasun Optik'e sanal ağ ve bulut santral altyapısı kurdu.

Vodafone'den yapılan açıklamaya göre, Atasun Optik'in tüm altyapısını Çoklu Protokol Etiket Anahtarlama-Sanal Özel Ağ (MPLS VPN) teknolojisi ve 4,5G Yedeklilik ile merkezileştiren Vodafone Business, analog olan santral altyapısını da buluta taşıyarak, tüm mağazaların Sesli Yanıt Sistemi anonslarıyla karşılanmasını, çağrı raporlarının alınabilmesini ve ses kayıtlarının saklanmasını sağladı.

Vodafone Business çözümüyle daha güvenli ve merkezi bir altyapıya kavuşan Atasun Optik, müşteri etkileşiminde de önemli iyileşme kaydetti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Kurumsal Satış Direktörü Yalın Özcan, işletmelerin ihtiyaçlarını yakından takip edip onlara özel çözümler üreterek dijitalleşme süreçlerine destek olduklarını belirtti.

Vodafone Business olarak gelişen teknolojilerle yeniden şekillenen dünyada, müşterilerin iş süreçlerini akıllı çözümlerle desteklemeye, verimliliklerini artıracak fırsatlar sunmaya devam ettiklerini vurgulayan Özcan, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda, farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin ihtiyaçlarını analiz ederek tek çatıdan sunduğumuz çözümlerle rekabet avantajı sağlamalarına destek oluyoruz. Optik sektörünün deneyimli markası Atasun Optik, altyapısında performans ve güvenlik sorunları yaşıyordu. Vodafone Business olarak sunduğumuz sanal ağ ve bulut santral çözümleriyle Atasun Optik'in iletişim altyapısını daha merkezi ve güvenli bir yapıya kavuştururken, müşterilerinin mağazalara erişimini de kolaylaştırdık. İş dünyasının dijital iş ortağı olarak, müşterilerimizi geleceğin heyecan verici dünyasına hazırlamayı sürdüreceğiz."

Kaynak: AA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER