Teknoloji

ASUS ZenFone 3'ün özellikleri yeniden görüntülendi

ASUS'un Computex 2016'da tanıtacağı son amiral gemisi akıllı telefonu ASUS ZenFone 3'ün teknik özellikleri yeniden görüntülendi.

ASUS ZenFone 3'ün özellikleri yeniden görüntülendi
24-04-2016 06:57

ASUS, 2 yıl önce tanıttığı ilk nesil ZenFone serisiyle akıllı telefon pazarında ciddi bir alternatif olmayı başarmıştı. Geçtiğimiz yıl tanıttığı 4 GB RAM'e sahip ilk akıllı telefon modeli ZenFone 2'nin ardından sessizliğini koruyan Tayvanlı markanın son kozu ASUS ZenFone 3'ün teknik özellikleri yeniden görüntülendi.

Intel ile olan işbirliğini bu model ile beraber sonlandıracak olan ASUS, yeni amiral gemisinde işlemci tercihini 2 GHz gücündeki 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 625'den yana kullanacak gibi görünüyor.
Genellikle orta sınıf cihazlarda görülen bu işlemciye Adreno 506 grafik arabirimi ve 3 GB RAM eşlik ediyor.
Sızdırılan GFXBench testine göre ASUS ZenFone 3'te selefi gibi 5.5 inç boyutunda ve Full HD çözünürlüğünde IPS bir ekran bulunacak.
Cihazda yer alacak 16 GB'lık dahili hafızanın microSD kart ile genişletilebilir olup olmadığı ise bilinmiyor.

MAYIS AYINDA TANITILACAK...

Benchmark sonuçlarına göre 8 megapiksel ön kameraya sahip olması beklenen ASUS ZenFone 3 kutusundan Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle çıkacak.
Mayıs ayında düzenlenecek olan Computex 2016 fuarında tanıtılması beklenen telefonun tasarımı ve satış fiyatının ise önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

asus zenfone 3-2

Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER