Spor

Arda’dan Semih ve Canerli paylaşım

Barcelonalı milli yıldız Arda Turan, sosyal medya hesabından Manisaspor’da forma giydiği döneme ait bir fotoğraf paylaştı.İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona’da forma giyen milli oyuncu Arda Turan, Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu....

Arda’dan Semih ve Canerli paylaşım
04-02-2016 19:10
Barcelonalı milli yıldız Arda Turan, sosyal medya hesabından Manisaspor’da forma giydiği döneme ait bir fotoğraf paylaştı.
İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona’da forma giyen milli oyuncu Arda Turan, Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Turan, Galatasaray’dan Manisaspor’a kiralandığı dönem Fenerbahçe ile oynadıkları müsabakadan bir kare paylaştı. Fotoğraf karesinde o dönem Arda ile birlikte Manisaspor forması giyen Caner Erkin ve şu an Süper Lig ekiplerinden İstanbul Başahşehir’de top koşturan eski Fenerbahçeli Semih Şentürk’ün olduğu görüldü. Fotoğraf kısa sürede birçok kişi tarafından da beğenildi.
15 Nisan 2006 günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanan mücadelede Manisaspor, Fenerbahçe’yi 5-3 mağlup etmişti. Arda Turan’ın başarılı performansıyla göz doldurduğu maçta, Caner Erkin de Fenerbahçe ağlarına 1 gol bırakmıştı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER