Spor

Arda Turan: Galatasaray'ın kararını saygıyla karşılıyorum

Medipol Başakşehir ile sözleşmesini fesheden deneyimli futbolcu Arda Turan, eski kulübü Galatasaray'ın başkanı ve yönetim kurulunun kendisiyle ilgili kararını saygıyla karşıladığını belirtti.

Arda Turan: Galatasaray'ın kararını saygıyla karşılıyorum
29-01-2020 02:24

Ä°STANBUL (AA) - Sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapan Arda Turan, Galatasaray'a hiç yanlış yapmadığını belirterek, "Galatasaray benim çocukluk hayalim, çocukluk aÅŸkım. Ne mutlu bana ki hayallerim gerçek oldu ve o forma altında Arda Turan oldum. Ben o renkleri çok sevdim. Konu sarı-kırmızı olunca da hayatım boyunca hiçbir talebim, bir ÅŸartım olmadı. GittiÄŸim her yerde Galatasaray sevgimi göÄŸsümü gere gere ifade ettim. Atletico Madrid'e de Barcelona'ya da Galatasaraylı Arda Turan olarak gittim, bununla da iftihar ettim. Evet yanlışlarım oldu. Bunun bedelini de yine ben ödedim ama sevindiÄŸim tek bir ÅŸey var, ben Galatasaray Spor Kulübüne hiç yanlış yapmadım. Bu benim en büyük mutluluÄŸum ve hep öyle kalacak." ifadelerini kullandı.

"Aslolan Arda Turan deÄŸil Galatasaray Spor Kulübü"

Adı üzerinden sarı-kırmızılı kulüpte bir tartışma yaÅŸanmasının kendisi için en büyük üzüntü olacağını aktaran 32 yaşındaki futbolcu, ÅŸunları kaydetti:

"Arda Turan ismi üzerinden Galatasaray'da bir tartışma yaÅŸanmışsa, yaÅŸanıyorsa bu benim en büyük üzüntüm olacak. Çünkü aslolan Arda Turan deÄŸil Galatasaray Spor Kulübüdür. Ben bunu hiç unutmadım. Bundan dolayı Galatasaray Spor Kulübü BaÅŸkanı ve yönetim kurulunun kararını saygıyla karşılıyorum. Kendilerine teÅŸekkür ediyorum. Bu süreçte bana destek veren, sevgilerini ileten baÅŸta ultrAslan olmak üzere tüm Galatasaray taraftarına teÅŸekkürlerimi iletiyorum. Hayatım boyunca onların desteÄŸini her zaman arkamda hissettim."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile ilgili de açıklamalarda bulunan Arda Turan, ÅŸunları ifade etti:

"Birkaç özel kelime de Fatih hocam için. YaÅŸanan tüm zorlu süreçlere raÄŸmen en ihtiyacım olduÄŸu anda bana yardım elini uzattığı için, ÅŸefkatini ve sevgisini bana hissettirdiÄŸi için kendisine minnettarım. En karamsar olduÄŸum anlarda yine bana yol gösterici oldu. Benim ve ailemin babası, çocuÄŸumun dedesidir. Hayatım boyunca da öyle olacaktır. Åžartlar ne olursa olsun içimdeki Galatasaray aÅŸkı hep aynıdır. Dualarım her zaman olduÄŸu gibi Galatasaray'ın baÅŸarısı için olacak. DeÄŸerli spor kamuoyu, her bir kulübümüzün, oyuncumuzun baÅŸarısı Türk futbolunun baÅŸarısı olacaktır. BaÅŸta milli takımımız olmak üzere sahada ter döken, mücadele eden futbolcu kardeÅŸlerime ve kulüplerimize yürekten baÅŸarılar diliyorum. YüreÄŸim her zaman onlarla birlikte olacak."

Galatasaray Kulübü BaÅŸkanı Mustafa Cengiz, geride kalan günlerde düzenlediÄŸi basın toplantısında, Arda Turan'ın transfer gündemlerinde olmadığını belirterek, "Aynı ÅŸeyin temcit pilavı gibi sürekli gündeme gelmesinden hem camia hem de yönetim olarak müthiÅŸ rahatsızız." ifadesini kullanmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER