Özel Haber

Aras Ağalarov: Pandemiden sonra AVM'ler niye ortadan kalksın ki?

Dev Rus şirketinin Azerbaycan asıllı başkanı işadamı Aras Ağalarov, “AVM”lerin ortadan kalkmayacağını belirterek "Pandemiden sonra AVM'ler niye ortadan kalksın ki?” dedi

Aras Ağalarov: Pandemiden sonra AVM'ler niye ortadan kalksın ki?
10-06-2020 04:32

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya'nın dev şirketlerinden Crocus Group Başkanı, Azerbaycan asıllı işadamı Aras Ağalarov, koronavirüs pandemisinin ardından AVM'lerin ortadan kalkmayacağını söyleyerek, "Bunun için hiçbir neden yok." dedi.

Rus "360" televizyon kanalına konuşan Ağalarov, "Evet çevrimiçi ticaretindeki satışlar, pandemi döneminde zaman zaman arttı. Fakat, buna rağmen, çevrimiçi ticaret, asla AVM'lerin yerini alamaz." şeklinde konuştu.

Ağalarov sözlerine şöyle devam etti: "Pandeminin ardından AVM'lerin ortadan kalkması için hiçbir neden yok. İnsan bir canlı varlık olmakta. Ve insanın her zaman başkalarına bakmak ve kendini göstermek için bir özlemi var. İnsan da bunu alışveriş yerlerinde, ticaret kurumlarında yapabilir." dedi.

Ünlü işadamı, AVM'lere olan talebin her zaman yüksek olduğunu da sözlerine ekleyerek mantıksal olarak düşünmeye davet etti.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER