Teknoloji

Apple Watch'ın, kullanıcısının bileğini yaktığı iddia edildi

Danimarkalı bir Apple Watch kullanıcısı, akıllı saatin bileğine ciddi zarar verdiği gerekçesiyle Apple’dan şikayetçi oldu. Jorgen Mouritzen’in yaşadığı olayda iddiaya göre Apple Watch bir anda...

Apple Watch'ın, kullanıcısının bileğini yaktığı iddia edildi
30-11-2015 06:27

Danimarkalı bir Apple Watch kullanıcısı, akıllı saatin bileğine ciddi zarar verdiği gerekçesiyle Apple'dan şikayetçi oldu.

Jorgen Mouritzen'in yaşadığı olayda iddiaya göre Apple Watch bir anda kıvılcımlanarak kullanıcının bileğinin üstünü yaktı. Olay esnasında arkadaşının yanında bulunduğunu söyleyen Mouritzen'in arkadaşı da bu durumu doğruluyor.
Teknoloji devi Apple ise bu ciddi iddianın "Tamamen asılsız" olduğunu kaydetti.

İddiaların odağındaki Apple bir açıklama yaparak söz konusu saati incelediklerini ve kullanıcıya zarar verecek bir durum tespit edemediklerini belirtti.
Saatin kordonunun dış etmenlerden dolayı yandığını söyleyen Apple Danimarka halkla ilişkiler birimi, Apple Watch'ta pil dışında herhangi bir yanıcı devre bulunmadığını da ekledi. Jorgen Mouritzen ise bu olayın kabul edilemez olduğunu söylüyor ve mağduriyetine karşılık yeni bir Apple Watch gönderilmesini istiyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER