Teknoloji

Apple, Türkiye'den evinde çalışacak eleman arıyor

Cupertinolu teknoloji devi Apple, evinde uygun ortamı bulunup bir işte çalışmayan Türk teknoloji meraklıları için iş fırsatı sunuyor.

Apple, Türkiye'den evinde çalışacak eleman arıyor
22-05-2016 06:52

Eğer kaliteli bir internet hizmetiniz ve boş vaktiniz varsa Apple bünyesinde çalışmayı düşünür müydünüz? Cupertinolu teknoloji devi, evinde uygun ortamı bulunup bir işte çalışmayan teknoloji meraklıları için iş fırsatı sunuyor.

apple evinde

Kurumsal sosyal aÄŸ Linkedin'de yayınlanan iÅŸ ilanlarına göre Apple, Türkiye'de evinden çalışmak üzere ev danışmanları arıyor. Apple'ın ev danışmanları esnek çalışma saatlerinde kullanıcılara internet üzerinden destek veren çalışanlar olarak tanımlanıyor. Yani eÄŸer bu iÅŸi kabul edecekseniz esnek çalışma saatlerini ve iyi bir internet baÄŸlantısını gözden çıkarmanız gerekiyor. Apple bunun için haftalık 45 saat çalışma süresi ve minimum 5 Mbps download ile 1 Mbps upload hızlarına sahip internetinizin bulunmasını ÅŸart koÅŸuyor. Ayrıca ilana göre çok iyi Almanca ya da Ä°ngilizce bilmeniz de önemli ÅŸartlar arasında yer alıyor.

Ä°stanbul, Ankara, Ä°zmir, Aydın, Mersin, Bursa, EskiÅŸehir, Denizli, Burdur, Antakya, Edirne, MuÄŸla, Ä°zmit, Isparta, Antalya illerinden birinde ikamet ediyorsanız, ÅŸartlar sizin için uygunsa ve evden çalışan bir Apple takım üyesi olmak istiyorsanız Apple'ın Linkedin hesabından verdiÄŸi ilana baÅŸvuruda bulunabilirsiniz. BaÅŸvurular Apple'ın merkez ofisinde deÄŸerlendirileceÄŸi için göndereceÄŸiniz özgeçmiÅŸinizi Ä°ngilizce olarak hazırlamanız gerekiyor.


SCROLL

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER