Teknoloji

Apple iPhone 7 Plus'ın "Dış cephe"si görüntülendi

Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın tanıtım tarihi yaklaştıkça cihazlar hakkında sızıntılar artmaya başladı. Apple'ın bu yıl iPhone 7 Plus yerine...

Apple iPhone 7 Plus'ın "Dış cephe"si görüntülendi
07-07-2016 18:42

Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın tanıtım tarihi yaklaştıkça cihazlar hakkında sızıntılar artmaya başladı.
Apple'ın bu yıl iPhone 7 Plus yerine iPhone 7 Pro'yu tanıtacağı söylenirken kısa bir süre önce Çin'de ortaya çıkan fiyat listesine göre Apple bu yıl 2 değil 3 cihaz tanıtacak gibi görünüyor. S
on olarak sızdırılan kılıflar cihazın tasarımı açısından önemli detayları görmemizi sağlıyor.

iPhone 7 Plus

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için bugüne kadar birçok iddia,sızıntı ve haber gündeme geldi. Teknoloji devinin tasarımsal anlamda büyük yenilikler yapması beklenilmeyen yeni iPhone'larda, iPhone 6'dan beri süregelen arka taraftaki anten çizgilerinin cihazın alt ve üst tarafında konumlandırılması bekleniyor. iPhone 7 Plus'ın Apple tarafından yakın zamanda tanıtılan iPad'lerde olduğu gibi iPhone 7 Pro ismiyle tanıtılacağı da bir diğer iddia. Bu arada iPhone 7 ve 7 Plus'ta 3.5mm kulaklık girişi bulunan bulunmayan iki ayrı modelden bahsediliyor hatta Apple'ın bu yıl ilk kez çift sim kartlı telefonlarını tanıtılacağı konuşuluyor. Son olarak da iPhone'ların sevilen rengi uzay grisi renk seçeneğinin artık olmayacağı bunun yerine koyu mavi renk seçeneği ekleneceği söyleniyordu ki son çalışmalara göre Apple iPhone 5 ile başlayan renk anlayışını değiştirerek iPhone 4 ve 4S'te olduğu gibi tamamıyla tek renge sahip telefonlara geri dönecek.

Sızdırılan kılıf ve tasarım dosyasında da görüldüğü gibi bu yıl çift lense sahip smart connector desteği bulunan bir cihaz karşımıza çıkacak. Apple'ın iPad ile başlattığı Pro serisi bu yıl iPhone'larda da kendine yer bulacak. iPhone 7'de ise tasarımsal anlamda kamera lens çerçevesinin büyüyeceği ve anten çizgilerinin yer değiştirileceği söyleniyor.

WWDC 2016'da tanıtılan iOS 10'da karşımıza çıkan en büyük değişiklik olan yeni kilit açma yöntemi de Apple'ın yeni cihazlarında fiziksel ana menü tuşu yerine dokunmatik bir tuş kullanacağının sinyallerini veriyor, 3D Touch destekli bu tuşa tıkladığınızda tuş kilidi açılacak açıldıktan sonra çift tıkladığınızda açık uygulamalar listelenecek ve basılı tuttuğunuzda 3D Touch'ın katkılarıyla siri ve diğer menüleri görebileceksiniz.

iPhone 7 Pro


SCROLL.

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER