Spor

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: Başladığım günden bu yana takımda çok fark var

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu, "Takım kısmen istediğim taktiği uygulamaya başladı. Birden değişecek durumda değiliz. Başladığım günden bu yana takımda çok fark var." dedi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: Başladığım günden bu yana takımda çok fark var
16-01-2018 23:12

ANTALYA (AA) - Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza HamzaoÄŸlu, göreve baÅŸladığı günden bu yana takımda büyük deÄŸiÅŸiklik yaÅŸandığını söyledi.

HamzaoÄŸlu, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda perÅŸembe günü Kayserispor'a karşı zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını belirtti.

Cezalı ve sakat oyuncuların çokluÄŸundan yakınan HamzaoÄŸlu, maçı kazanıp turu geçmeye çalışacaklarını ifade etti.

Takımının her geçen gün daha da iyiye gittiÄŸine iÅŸaret eden HamzaoÄŸlu, "Takım kısmen istediÄŸim taktiÄŸi uygulamaya baÅŸladı. Birden deÄŸiÅŸecek durumda deÄŸiliz. BaÅŸladığım günden bu yana takımda çok fark var. Takım, söylediklerime çok çabuk adapte oluyor." diye konuÅŸtu.

Eto'o ve Nasri açıklaması

Yıldız futbolcu Samuel Eto'o'nun yurt dışında tedavi gördüÄŸünü, antrenmanlarını da yaptığını aktaran HamzaoÄŸlu, "Nasri ile henüz yüz yüze gelemedik. Menajerleri ile kulüp görüÅŸme halinde. Transferi olursa gidecek ama gitmezse geldiÄŸi gün antrenmanlara baÅŸlayacak. Eto'o da aynı ÅŸekilde tedavisi bitince antrenmanlara katılacak." ifadelerini kullandı.

"Birlikte mücadele eden bir Antalyaspor oluÅŸturmaya çalışıyoruz"

Yönetimle transfer konusunda görüÅŸtüklerini anlatan HamzaoÄŸlu, ÅŸöyle devam etti:

"Üzerinde durduÄŸumuz isimler var. ÖnceliÄŸim transfer deÄŸil. Takımdaki oyuncuların performansını artırıp eksiklikleri kapatmak. Takım halinde oynama sıkıntımız var. Hücuma giderken tamam ama savunmaya dönüÅŸte sıkıntı vardı. Bu bütünlüÄŸü saÄŸlamaya çalışıyoruz. Hücumda da savunmada da beraber oynayan, gücünü paylaÅŸan, birlikte mücadele eden bir Antalyaspor oluÅŸturmaya çalışıyoruz."

Muhabir: Süleyman Elçin

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER