Genel

Akkuş Gayrimenkul projesi Alya Teras'tan kişiye özel ödeme fırsatı

- Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan Alya Teras, yatırımcı dostu ödeme seçenekleri sunuyor

Akkuş Gayrimenkul projesi Alya Teras'tan kişiye özel ödeme fırsatı
09-09-2020 14:15

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan Alya Teras, yatırımcı dostu ödeme seçenekleri ile müşterilerini bekliyor.

Akkus Gayrimenkul açıklamasına göre, Büyükdere Caddesi'nin yanı başındaki merkezi konumunun yanı sıra sunduğu üst düzey konfor ile de ciddi bir taleple karşılaşan proje, yatırımcıları yüzde 30 peşinat, 24 ay taksit ve kişiye özel ödeme avantajıyla buluşturuyor.

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün en yenilikçi markalarından Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat, pandemi döneminde de inşaat çalışmalarında hız kesmedi.

"Hayat Her Dakika" sloganıyla, şehrin merkezinde, yeni bir yaşam standardı sunmaya hazırlanan projede büyüklükleri 53 ila 130 metrekare arasında değişen, 1+1 ve 2+1 olmak üzere toplam 129 daire ve 8 dükkan yer alıyor. Fonksiyonel özellikleriyle dikkati çeken daireler birleştirilerek 3+1 ve 4+1 büyüklüğe dönüştürülebiliyor.


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER