Siyaset

AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç: 'Biz birlikte Türkiye'yiz'

AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, “Bütün dış güçler ve içerideki işbirlikçileri yeni yalanlarla, planlarla, birtakım ekonomik operasyonlarla ülkemize diz çöktürtmeye çalışıyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, bugüne kadar başaramadılar, Allah'ın izniyle ba

AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç: 'Biz birlikte Türkiye'yiz'
29-03-2019 21:17

AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, seçime kısa bir süre kala yürüttüğü seçim çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Dalkılıç, “Bütün dış güçler ve içerideki işbirlikçileri yeni yalanlarla, planlarla, birtakım ekonomik operasyonlarla ülkemize diz çöktürtmeye çalışıyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, bugüne kadar başaramadılar, Allah'ın izniyle başaramayacaklar” dedi.

Dalkılıç, “80 gündür sahalardayız, bu bağlamda sadece İstanbul değil teşkilattaki görevim gereği, İç Anadolu'nun bir çok şehrine, (Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale, Sivas, Kayseri, Malatya, Eskişehir Konya Çankırı gibi birçok) ve ilçelere giderek adaylarımızla teşkilatımızla birlikte olduk ve çalışmalarına destek verdiğini ve yoğun bir çalışma dönemi geçirdik” diye konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER