Siyaset

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Mardin adaylarını tanıttı

AK Parti Mardin belediye başkan adayları, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın katıldığı programla tanıtıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Mardin adaylarını tanıttı
12-01-2019 23:02

Mardin'de AK Parti büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ve yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı programla tanıtıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin siyasi geçmişinde verdiği demokrasi mücadelesine değinerek hizmetleri ile bu güne kadar fark oluşturduğunu kaydetti.
“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yolumuza devam ediyoruz” diyen Ünal, “Milletin kesin kayıtsız şartsız egemen olacağı bir sistem kurduk birlikte ve Türkiye yoluna devam ediyor. Şimdi diyorlar ki 31 Mart'ta biz acaba bunların önünü kesebilir miyiz? Biz diyoruz ki şehirlerin yöneticilerini seçelim diyoruz ama CHP'nin derdi başka. CHP çözüm üretmek, öneri getirmek, iktidarın alternatifi olmak gibi bir derdi yok CHP'nin. CHP'nin derdi, bu ülkede milletin iradesi egemen olmasın. Şimdi seçimlere giderken bir meşrutiyet tartışması çıkarmak istiyorlar. O yüzden bu seçimler önemli. 31 Mart'ta millet tercihini ortaya koçak sözde karar da benim diyecek” diye konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER