Özel Haber

Ağalarov'un Crocus Group şirketinin inşaat projeleri tüm hızıyla devam ediyor

Azerbaycan asıllı Rus işadamı Ağalarov'un başkanlığındaki “Crocus Group” şirketinin inşaat projelerinin tüm hızıyla devam ettiği belirtildi

Ağalarov'un Crocus Group şirketinin inşaat projeleri tüm hızıyla devam ediyor
08-02-2021 10:39

MOSKOVA - ÖZEL

Azerbaycan asıllı ünlü Rus işadamı Aras Ağalarov'un Crocus Group şirketi, konut inşaat projelerini başarıyla tamamladı. Şirketin inşaat projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Crocus Group, Moskova Çevre Bölgesi'ndeki "Vidniy Gorod" konut kompleksinde 4 evin inşaatını tamamladı. Açıklamada, "Rusya Devlet İnşaat Denetimi Ana Dairesi (Glavgosstroynadzor) Komisyonu, Moskova'ya yakın Vidniy kentindeki söz konusu konut kompleksindeki konut binalarının işletmeye alınması için izin verdi" bilgisini verdi.

Açıklamaya göre, Crocus Group, "Vidniy Gorod" konut kompleksinde diğer 12 evin inşaatına da devam ediyor. 

Bu arada, Crocus Group şirketi, Rusya'nın Uzakdoğu bölgesindeki Vostoçnıy uzay üssünde dev havaalanı inşa edecek. 

Daha önce de Ağalarov’un yönetimindeki Rusya’nın dev şirketlerinden Crocus Group’un, Rusya'nın en doğusundaki Petropavlovsk - Kamçatski’de dev havaalanı inşa edeceği de bildirilmişti.

Bu arada, Crocus Group'a bağlı Crocus Logistics şirketi, 2021 yılında yapılacak faaliyet ve çalışmaları değerlendirerek, "Koronavirüse rağmen, gelecek yıl faaliyetlerimizi artırmayı hedefliyoruz" açıklamasında bulunmuştu. 

Firma yetkilileri ayrıca, Türkiye ile işbirliğinin artırılmasının planladığını da belirtmişti.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER