Özel Haber

ABD eski Başkanı Trump: Moskova'daki Crocus City Hall dünyada gördüğüm en iyi konser salonu

Dev Rus şirketi Crocus Group Başkanı Azerbaycan asıllı işadamı Aras Ağalarov, ABD eski Başkanı Trump’ın, Moskova'daki “Crocus City Hall”ın dünyada gördüğü en iyi konser salonu olduğunu söylediğine dikkat çekti

ABD eski Başkanı Trump: Moskova'daki Crocus City Hall dünyada gördüğüm en iyi konser salonu
30-04-2021 08:18

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya'nın dev şirketlerinden Crocus Group Başkanı, Azerbaycan asıllı işadamı Aras Ağalarov, ABD eski Başkanı Donald Trump'ın Moskova'daki Crocus City Hall mekanını çok beğendiğini kaydetti. 

Devlet TASS haber ajansına konuşan işadamı Ağalarov, Trump ile ilişkilerine de değindi. Crocus Group arazisinde  Crocus  City  Hall mekanında 2013 yılında Trump'ın, Miss Universe Kainat Güzellik Yarışması'na yardımcı olduklarını vurgulayan Ağalarov, "Bu arada Trump daha sonra Crocus  City  Hall için hayatında gördüğü en iyi konser mekanı olduğunu da söyledi." dedi.

Trump'ı "Zeki bir insan" diye nitelendiren işadamı, "Beni de bir basın toplantısına götürdü. Tüm katılımcılara beni göstererek, "Bu, Rusya'nın en iyi adamı. Onun hayatını inceledim " diye tanıttı...Bana iş dünyası ile ilgili kitaplarını da armağan etti. Genelde ilgi çekici bir insan." şeklinde anlattı. 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in iş dünyası ile yaptığı toplantılara katıldığını anlatan Ağalarov, bu çalışmalar bağlamında dev inşaat projelerine imza attıklarını da vurguladı. 

NİNEM HER SABAH KALKAR VE ÖNCE DUA EDERDİ

Ninesinin her sabah kalkar kalkmaz Allah'a dua ettiğini de hatırlatan Ağalarov, "Gelecek için umut etmeye gerek yok, bugünü yaşamalısın. Bu bilgiyi çocukken kazandım. Ninem, her sabah kalktığında önce dua ederdi. Küçüktüm, ve anlamıyordum. Bir keresinde sordum: "Neden aynı şeyi söyleyip duruyorsun?" Ninem: "Büyüyünce anlayacaksın. Bu bir dua. Ben uyandım, canlıyım ve iyiyim, hiçbir yerim acımıyor: İşte bu mutluluk." O zaman söylenen sözleri beynime kazdım. Ve bu da hayatıma yardımcı oluyor" dedi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER