Asayiş

5. kattan düşen genç hayatını kaybetti

Kastamonu’da hava almak için pencereye çıkan genç, apartmanın 5’inci katından düşerek hayatını kaybetti. Olay, Kastamonu’nun Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Şehit Bülent Gider Caddesi’nde meydana geldi. Serkan Kemal Taşkıran (20), gece geç...

5. kattan düşen genç hayatını kaybetti
28-03-2016 12:36
Kastamonu’da hava almak için pencereye çıkan genç, apartmanın 5’inci katından düşerek hayatını kaybetti.
Olay, Kastamonu’nun Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Şehit Bülent Gider Caddesi’nde meydana geldi. Serkan Kemal Taşkıran (20), gece geç saatlerde hava almak için oturduğu apartmanın penceresine çıktı. Bir anda dengesini kaybeden Kemal Taşkıran, 5’inci kattan yere çakıldı. Gürültüyü duyan komşular yerde yatan Kemal Taşkıran’ı görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, 112 acil servis ekipleri de yerde yatan Kemal Taşkıran’a ilk müdahaleyi yaptı. Taşkıran Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Çocuklarının ölüm haberi sonrası sinir krizleri geçiren Taşkıran’ın anne ve babası da ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Öte yandan polis, Serkan Kemal Taşkıran’ın yakın bir zamanda kız arkadaşından ayrıldığını tespit ederek, bu yüzden intihar etme olasılığı üzerinde soruşturmasını yürütüyor.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER