Spor

21 Yaş Altı Futbol Ligi'nde Süper Kupa Galatasaray'ın

21 Yaş Altı Futbol Ligi Süper Kupa maçında Boluspor'a 4-0 üstünlük sağlayan Galatasaray, şampiyon oldu.

21 Yaş Altı Futbol Ligi'nde Süper Kupa Galatasaray'ın
29-05-2019 22:29

KOCAELÄ° (AA) - 21 YaÅŸ Altı Futbol Ligi Süper Kupa maçında Boluspor'a 4-0 üstünlük saÄŸlayan Galatasaray, ÅŸampiyon oldu.

Süper Kupa'da 2018-2019 sezonu 21 YaÅŸ Altı Süper Lig grubu ÅŸampiyonu Galatasaray ile 21 YaÅŸ Altı 1. Lig grubu ÅŸampiyonu Boluspor karşı karşıya geldi.

Kocaeli Stadı'nda oynanan mücadelede Galatasaray, 15. dakikada Metehan Mertöz, 47. dakikada Atalay Babacan, 74. dakikada Ferhan Evren ve 76. dakikada Ahmet Onur DoÄŸuku'nun (kendi kalesine) golleriyle müsabakadan 4-0 galip ayrıldı.

Galatasaray kupasını aldı

Maçın bitiÅŸ düdüÄŸünün ardından büyük sevinç yaÅŸayan sarı-kırmızılı ekibe kupasını, Türkiye Futbol Federasyonu Sakarya Bölge Müdürü Ferruh Sezgin verdi.

Galatasaraylı futbolcular, kupa töreni sonrası mutluluklarını taraftarlarla paylaÅŸtı.

Galatasaray 21 YaÅŸ Altı Takımı Teknik Sorumlusu Ceyhun MüderrisoÄŸlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seyir zevki yüksek bir maç oynandığını belirterek, müsabakayı baÅŸtan sona üstün götürdüklerini söyledi.

Net bir skorla galip geldiklerini aktaran MüderrisoÄŸlu, "Bizim için önemli olan, A takıma oyuncu yetiÅŸtirmek. Ancak performans yaÅŸ gruplarında sıralama da önemli. Åžampiyonluk, hem oyuncunun kiÅŸisel geliÅŸimi hem de antrenörün kendine olan öz güveni açısından önemli. Bizim için güzel bir sezon oldu." diye konuÅŸtu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER