Medya

11 Mart Cumartesi gazete manşetleri | Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin’in tarihi görüşmesi

11 Mart Cumartesi gazete manşetleri haberimizde. Bugünün gazete manşetlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmesi yer alıyordu. İşte Türkiye, Hürriyet, Sabah, Habertürk, Fotomaç ve diğer gazetelerin manşetleri ve gündem belirleyen haberler.

11 Mart Cumartesi gazete manşetleri | Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin’in tarihi görüşmesi
11-03-2017 13:07

Bugünün gazete manşetlerini sizler için derledik. 11 Mart Cumartesi gazete manşetlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin’in Moskova’da yaptığı görüşmeler damga vurdu. Türkiye gazetesi manşetinde: ‘Moskova ile dev işbirliği’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile Kremlin’de bir araya geldi. 2 saat 40 dakika süren zirvede ticari, askeri ve savunma alanında 8 anlaşmaya imza atıldı. Putin bu tarihi görüşmeyi “Böyle yakın bir iş birliğini kimse beklemiyordu” şeklinde özetledi.

.

Hürriyet gazetesi manşetinde: ‘Kremlin’de 3 mesaj’ Rusya Devlet Başkanı Putin’le görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 konuda net mesaj verdi: PYD’nin Moskova’daki faaliyetleri yasaklansın. Suriye’de iş birliği sürsün. Vize ve tüm ticari kısıtlamalar kaldırılsın.

Sabah gazetesi manşetinde: ‘Rusya’da tarih yazıldı’ Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin’in 2 saat 40 dakika süren zirvesi ilişkileri daha da pekiştirdi.

Habertürk gazetesi manşetinde: ‘Siste facia’ Yönetici Özen 4 Rus konuk ve 2 pilotlu helikopter, TV kulesine çarparak düştü.

Milliyet gazetesi manşetinde: ‘Hedef 100 milyar $’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 8 bakanla yaptığı Rusya çıkarmasıyla 2 ülke arasında 100 milyar dolarlık ticaret için düğmeye basıldı.

Karar gazetesi manşetinde: ‘PYD’nin ofisini kapatın’ Suriye’de kritik viraja girildiği dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin Moskova’da bir araya geldi. 2.5 saatlik Kremlin zirvesinde masadaki en önemli başlık PYD idi. Türkiye’nin kırmızı çizgisini bir kez daha Erdoğan, en net çağrıyı yaptı: O örgütün faaliyetlerine son verin.

Güneş gazetesi manşetinde: ‘Dünyanın gözü bu zirvedeydi’ Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya lideri Putin, uçak krizinden sonra 4.kez bir araya geldi. Tüm dünyanın sonucunu merakla beklediği kritik zirvede iki ülke ilişkilerinde yeni bir sayfa açacak tarihi adımlar atıldı.


 

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER