USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Zülal

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rizeliler buluşmasında bir araya gelen hemşerilerine seslendi. Burada yaptığı konuşmada muhalefete yüklenen Erdoğan, HDP Genel başkanı Selahattin Demirtaş’ı da sert bir dille eleştirdi.(Bizim milletimiz Kabe’nin nerede

Zülal
03-05-2015 19:52
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rizeliler buluşmasında bir araya gelen hemşerilerine seslendi. Burada yaptığı konuşmada muhalefete yüklenen Erdoğan, HDP Genel başkanı Selahattin Demirtaş’ı da sert bir dille eleştirdi.
(Bizim milletimiz Kabe’nin nerede olduğunu gayet iyi biliyor. Taksim’i Kabe olarak gösterenlere, 7 Haziran’da Kabe’nin neresi olduğunu gösterecektir.)

Diyarbakır’da HDP’li belediye yetkililerinin kendisini karşılamaya gelmemesini de değerlendiren Erdoğan, emrin başka yerlerden alındığını söyledi.
(bir olay yaşadım. Önce belediye başkanlarının havaalanına gelip karşılayacaklarını söylediler. Son anda dediler ki emir geldi. Ne emri. Dağdan. Kandil’den veya genel merkezden. ’Karşılamayacaksınız diye’. Tabi ben Cumhurbaşkanıyım. Her partiye eşit mesafedeyim. Ama görünürde tabi ki bir parti var. Bu tabi benim bireysel tasarrufum o ayrı bir konu. Taraf olmaya gelince doğru söylüyorlar tarafım. Ama ben milletin tarafındayım milletin bunu böyle bilmeleri lazım.)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ