USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Zeybekci: '1 Nisan'da o zeybek Konak Meydanında oynanacak'

Eski Ekonomi Bakanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir'i kazanacakların kaydederek, “Allah'ın izni ile göreceksiniz 1 Nisan itibari ile 5 yıl içinde kaybettiği 20 yılı kazandıracağız. 1

Zeybekci: '1 Nisan'da o zeybek Konak Meydanında oynanacak'
11-03-2019 02:32
Google News

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Nihat Zeybekci Kültür ve Kongre Merkezi gerçekleştirilen törenle hizmete girdi. Pamukkale ilçesi İncilipınar Mahallesi'nde gerçekleştirilen açılış törenine Vali Hasan Karahan, AK Parti milletvekilleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Eski Ekonomi Bakanı ve Cumhur İttifaka'nın AK Partili İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, daire müdürleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlik Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Müzik Gurubu ve Halk Dansları Topluluğu üyelerinin konseri ve oyun gösterisi ile başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Zolan, bir hayalin ve hedefin gerçek olduğunu söyledi. Bu hayali gerçekleştirmenin zor olduğunu ancak başardıklarını belirten Başkan Zolan, 2004'ten sonra yani Nihat Zeybekci'nin göreve başlaması ile Denizli'de bir çok ilkin gerçekleştirildiğini aktararak, ilk defa büyük bir alt yapı hamlesinin başladığını anımsattı.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ