USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan'dan AA'ya ziyaret

Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, Paris 2024 Olimpiyatları'nda karışık takım 10 metre havalı tabanca kategorisinde gümüş madalya kazanan milli atıcılar Yusuf Dikeç ile Şevval İlayda Tarhan'ı kabul etti.

Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan'dan AA'ya ziyaret
07-08-2024 14:27
Google News
Ankara

AA Genel Müdürü Karagöz ile AA Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Özhan, Fransa'nın başkentinde düzenlenen 33. Yaz Olimpiyatları'nda Türk atıcılığı adına tarihi başarı kazanan Yusuf Dikeç ile Şevval İlayda Tarhan'ı, AAtölye'de ağırladı.

Milli atıcılar Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan, Paris'te Türk spor tarihine geçtiYusuf Dikeç'e sosyal medyada büyük ilgiYusuf Dikeç, olimpiyat madalyası getiren atışıyla dünyanın gündeminde

Karagöz, milli sporcularla Dikeç'in sosyal medyada viral hale gelen duruşu, popüler olmayan bir spor branşında yarışmanın zorlukları ve yeni kurulan AA Spor Kulübü'nün faaliyetlerine ilişkin sohbet etti.

AA'nın sporcuları görünür olmaları yönünde desteklediğini belirten Serdar Karagöz, genç sporculara ilham olan Yusuf ve Şevval İlayda'nın başarılarının devamını diledi.

Karagöz, milli atıcılara AA 1923 Yıllığı'nı hediye etti.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ