USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Yurtiçi Kargo, şikayet oranını yüzde 63 azalttı

Bu yıl hayata geçirdiği yeni yatırımlarla müşteri memnuniyetini artırmayı başaran Yurtiçi Kargo, YK Plus projesiyle birlikte 4 yeni modeli sektöre kazandırdı

Yurtiçi Kargo, şikayet oranını yüzde 63 azalttı
22-12-2020 12:33
Google News

Kampanyaların yoğunlaştığı eylül, ekim ve kasım döneminde kargo şirketlerine yönelik şikayetler yüzde 46 oranında artarken, Yurtiçi Kargo, Şikayetvar platformunda yapılan şikayetleri yüzde 47, genel şikayet oranını da yüzde 63 azaltmayı başardı.

Yurtiçi Kargo'dan yapılan açıklamaya göre, tüm dünyada heyecanla beklenen ve milyarlarca dolarlık alışveriş yapılmasına neden olan indirim günleri sona erdi. Geçen yıllarda birkaç gün ile sınırlı olan indirim günleri, bu yıl pandemi döneminin de etkisi ile 3 aya yayıldı.

Eylül, ekim ve kasım aylarını kapsayan ve büyük ilgi ile takip edilen indirim döneminde kargo şirketlerinin iş yükü de önemli oranda arttı. Bu süreçte tüketicilerin kargo şirketlerine olan şikayetlerinde de artış yaşandı. e-ticaret ve kargo sektörü ile ilgili gelen şikayetlerin verilerini açıklayan Şikayetvar platformu, kargo şirketlerine yapılan şikayetlerin geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 46 arttığını duyurdu.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ