USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Medya

Yüksek kalitede Periscope yayınları geliyor!

Canlı yayın platformu Periscope, yeni hizmeti Producer sayesinde yayın kalitesini arttırıyor. Peki, Periscope Producer nedir? Nasıl kullanılır? Detaylar haberimizde.

Yüksek kalitede Periscope yayınları geliyor!
14-10-2016 23:47
Google News

Periscope kısa bir geçmişi olmasına rağmen şimdiden dünyanın en popüler canlı yayın platformlarından biri olmayı başardı. Periscope ile daha kaliteli yayın yapmanızı mümkün kılacak Periscope Producer nedir ve bu hizmet kimlere sunulacak?

Twitter yeni özelliğini kullanıma sundu!

Periscope Producer ile daha kaliteli canlı yayınlar yapılacak

Twitter, markaların, basın kuruluşlarının ve diğer canlı yayın yapan kişilerin Periscope ve Twitter üzerinde oluşturdukları canlı yayınları yüksek kalite ile paylaşmalarını sağlayacak Periscope Producer'ı geliştirdi.

Bundan böyle Twitter iş ortakları harici Twitter ve yazılmalar kullanarak, Periscope Producer üzerinden yüksek kaliteli yayınlar yapabilecekler.

16-10/14/yuksek-kalitede-periscope-yayinlari-geliyor-2.jpg

Böylece kullanıcılar hem günlük programları hem de takip ettikleri markaların oluşturdukları yüksek kaliteli Periscope yayınlarını izleyebilecekler.

Periscope Producer için şimdiden birçok şirket anlaşması sağlandı ve her geçen gün başvurular artıyor. Bu özelliği kullanmak isteyen kullanıcıların Twitter temsilcileri ile konuşarak, buradan başvurularını yapmaları gerekiyor.

:: Periscope'a gelen yeni özellik hakkında ne düşüyorsunuz?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ