USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

YPG'nin roketle şehit ettiği Rıfat Sinirli'nin eşinden Kılıçdaroğlu’na tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önceki gün YPG'yi savunurken, “Bize mi saldıracaklar” sözlerine, YPG'nin roketle şehit ettiği Rıfat Sinirli'nin ailesinden tepki geldi.

YPG'nin roketle şehit ettiği Rıfat Sinirli'nin eşinden Kılıçdaroğlu’na tepki
07-03-2019 02:02
Google News

Afrin'de terör örgütü YPG/PYD mensuplarına yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nın 14. gününde Hatay'ın Reyhanlı ilçesine YPG'liler tarafından atılan roket sonucu hayatını kaybeden 69 yaşındaki Rıfat Sinirli'nin eşi Ayşe Sinirli, “Eğer YPG, Türkiye'ye saldırmadıysa benim eşime roket nereden geldi, nereden şehit edildi? YPG saldırdı ve yalnız Türkiye'nin bir yerine değil Kilis'e de saldırdı, Hatay'ın Reyhanlı ilçesine de saldırdı, Kırıkhan ilçesine de saldırdı. Yani teröristler elinden geleni ardından koymadı” dedi.

“Kılıçdaroğlu kimin beynine sokmaya çalışıyor?”

YPG'nin saldırıları sonucunda canından çok sevdiği eşini toprağa verdiğini söyleyen Sinirli, “Ben o zaman eşimi şehit verdim. Canımdan çok sevdiğim birini kaybettim. Ben kaybettim ama inşallah siz hiç biriniz kaybetmezsiniz. Çünkü o benim evimi, yuvamın her şeyiydi. Benim dünyam yıkıldı, çocuklarım perişan oldu. Nasıl YPG saldırmadı? Kime söylüyor bunu Kılıçdaroğlu? Kimin beynine sokmaya çalışıyor” diye konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ