USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Günün Sesi

Yolculardan tempo isteyen otobüs şoförü

İzmir’in Buca ilçesinde, yolcuların seri bir şekilde otobüste elektronik kartlarını cihaza göstermelerini tatlı dille belirtip, yolculardan tempolu bir performans isteyen şoför yolcuların gönlünü fethederken, sosyal paylaşım sitelerinde...

Yolculardan tempo isteyen otobüs şoförü
10-12-2015 11:57
Google News

İzmir’in Buca ilçesinde, yolcuların seri bir şekilde otobüste elektronik kartlarını cihaza göstermelerini tatlı dille belirtip, yolculardan tempolu bir performans isteyen şoför, yolcuların da gönlünü fethederken, sosyal paylaşım sitelerinde paylaşım rekorları kırdı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü girişindeki belediye otobüs şoförünün tatlı dili ve yolculardan tempolu performans istemesi görenleri gülümsetti. Yolcuları almaya başlayan otobüs şoförü, kampüs girişinde binen öğrencilere elektronik biniş kartları ’İzmirimkart’ı cihaza gösterirken "Evet. Daha seri. Evet, evet. Tempoyu düşürmeden" demeye başladı. Bu sırada ise şoförün söylediklerini bir yolcu cep telefonu kamerası ile çekmeye başladı. Otobüs şoförü tempoyu düşüren yolculara ise "Tempoyu düşürerek değil gösterip devam ediyoruz. Seri seri" demesi dikkat çekti. Otobüs şoförünün kalabalık yolcu durağında yolcuların yüzünü gülümseten konuşması sosyal paylaşım sitelerinde paylaşım rekorları kırdı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ