USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür Sanat

Yoğun ilgi sergiyi uzattı

Ay sonunda bitmesi planlanan ‘The Art of Banksy’ sergisi, yoğun ilgiden dolayı 31 Mayıs’a kadar uzatıldı.Gizemli sokak sanatçısı Banksy’nin dünyaca ünlü eserlerini bir araya getiren en büyük koleksiyon "The Art of Banksy”, eklenen...

Yoğun ilgi sergiyi uzattı
03-03-2016 17:54
Google News
Ay sonunda bitmesi planlanan ‘The Art of Banksy’ sergisi, yoğun ilgiden dolayı 31 Mayıs’a kadar uzatıldı.
Gizemli sokak sanatçısı Banksy’nin dünyaca ünlü eserlerini bir araya getiren en büyük koleksiyon "The Art of Banksy”, eklenen yeni eserlerle Global Karaköy’de ziyaretçileriyle buluşmaya devam ediyor. 31 Mayıs 2016’a kadar uzatılan sergi, ziyaretçiyi alışılageldik formatların dışına çıkararak, bugüne kadar hiç deneyimlenmemiş bir serüvene yolculuk olanağı sunuyor ve Londra sokaklarında büyüleyici bir gezintiye çıkarıyor.
Bugüne kadarki en büyük Banksy koleksiyonu olma özelliği taşıyan sergide, aralarında Banksy’nin “Kırmızı Balonlu Kız”, “Gül Şimdi”, “Hizmetçi” gibi en bilindik eserlerinin de bulunduğu toplam 87 eser ziyaretçiyle buluşuyor. ‘The Art of Banksy ile serüveni yaşayıp, Banksy’nin zihnine yolculuk yapmak için haftanın 7 günü 10.00-20.00 saatleri arasında Global Karaköy ziyaret edilebiliyor.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ