USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Yılın en çok hatırlanan reklam filmi Türk Telekom'dan

"Bu başarı aynı zamanda 2020 itibarıyla sahiplendiğimiz ‘Değerli Hissettirir’ söylemimiz kapsamında hayata geçirdiğimiz çalışmalarımızın tüketiciye ulaştığını da kanıtlar nitelikte"

Yılın en çok hatırlanan reklam filmi Türk Telekom'dan
09-04-2021 15:37
Google News

Türk Telekom’un "Türkiye için Yenilendik" reklam filmi, Ipsos’un AdWatch Araştırması’na göre 2020’nin tamamında ve yılın son çeyreğinde sektörün en çok hatırlanan kampanyası oldu.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, reklam çalışmalarıyla da adından söz ettiriyor. Türk Telekom’un marka yüzü Kenan İmirzalıoğlu’nun yer aldığı "Türkiye İçin Yenilendik" reklam filmi, Ipsos’un AdWatch Araştırması’na göre, 2020 yılında telekom sektörünün birinci, tüm sektörlerin de "en çok hatırlanan" üçüncü reklamı oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom’un Pazarlama İletişimi Direktörü Yeşim Uzuner, "Telekom, tüketicisiyle en fazla etkileşimi olan sektörlerin başında geliyor. Türkiye’nin en yüksek yatırım yapan teknoloji markalarından Türk Telekom olarak "Türkiye İçin Yenilendik" reklam filmimizin tüketici tarafından yılın en çok hatırlanan filmi olmasından mutluluk duyuyoruz.

Bu başarı aynı zamanda 2020 itibarıyla sahiplendiğimiz ‘Değerli Hissettirir’ söylemimiz kapsamında hayata geçirdiğimiz çalışmalarımızın tüketiciye ulaştığını da kanıtlar nitelikte." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ